Langt foran konkurrenterne: Sonos vinder stadig med dette produkt

Christian Pedersen

1 dag siden

|

02/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sonos Beam (Gen 2) er langt bedre end alt andet på markedet.

Mest læste i dag

Selvom konkurrencen på markedet for soundbars er blevet hårdere, formår Sonos stadig at holde sig foran med deres Beam (Gen 2).

Denne mellemklasse-soundbar tilbyder en række funktioner, som konkurrenterne har svært ved at matche – særligt når det kommer til lydkvalitet og brugervenlighed.

Lydkvalitet og Dolby Atmos

En af de største styrker ved Sonos Beam (Gen 2) er dens understøttelse af Dolby Atmos.

Selvom soundbaren ikke har dedikerede tophøjttalere, formår den alligevel at skabe en imponerende surround-lydoplevelse.

Ved hjælp af Sonos' digitale signalbehandling (DSP) skabes en illusion af lyd fra oven og fra siderne, hvilket giver en mere fyldig og rumlig lydoplevelse.

Dette løfter både film og musik til et nyt niveau, især i kombination med Sonos’ TruePlay rumkorrektionsteknologi. Det skriver Lydogbillede i deres test.

eARC og nem integration

Beam (Gen 2) er også udstyret med eARC (enhanced Audio Return Channel), hvilket gør den ideel til moderne hjem, hvor integration med TV og andre lydkilder er afgørende.

Den nemme opsætning og problemfri tilslutning til andre Sonos-enheder gør det muligt at udvide lydoplevelsen i hele hjemmet, og systemet kan betjenes fra Sonos-appen, hvilket skaber en smidig brugeroplevelse.

En ulempe for Android-brugere

En udfordring ved Sonos Beam (Gen 2) er dog, at TruePlay kun fungerer med iPhones.

Android-brugere bliver derfor nødt til at låne en iPhone, hvis de vil drage fuld fordel af Sonos' rumkorrektion, hvilket kan være en begrænsning for nogle.

Samlet set er Sonos Beam (Gen 2) stadig en klar vinder på markedet, og for de fleste vil den tilbyde en lydoplevelse, der er langt foran konkurrenterne i samme prisklasse.