Microsoft med ny AI-PC: Surface Pro er både hurtigere og bedre

Skrevet af Christian Pedersen

4 uger siden

|

21/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Microsoft er kommet med en ny PC, og den er langt bedre, end hvad de tidligere har lavet.

Mest læste i dag

Microsoft har for nylig lanceret den nyeste version af deres populære hybrid mellem tablet og laptop, Microsoft Surface Pro.

Dette nye skud på stammen introducerer en række forbedringer, der positionerer Surface Pro som en seriøs konkurrent til Apples MacBook.

Den nye Microsoft Surface Pro er udstyret med Qualcomms seneste Snapdragon X processorer, hvilket giver en markant performanceforbedring.

"Sammenlignet med tidligere generationer af Surface er denne model uovertruffen," udtaler Brett Ostrum, Microsofts corporate vice president for Surface, under produktlanceringen.

Denne model af Microsoft Surface Pro tilbyder op til 14 timers videoafspilning og introducerer også en ny skærmtype med OLED-teknologi, samt support til Wi-Fi 7.

Et andet fremtrædende træk ved den nye Microsoft Surface Pro er dens vægt på kun lidt under to pund, hvilket gør den både mobil og kraftfuld.

Microsoft har ikke kun fokuseret på hardwaren; softwaremæssigt er den nye Microsoft Surface Pro også optimeret til AI-funktioner.

"Du vil få den mest kraftfulde PC nogensinde," siger Yusuf Mehdi, executive vice president og forbrugerchef hos Microsoft, og tilføjer, "den vil overgå enhver anden enhed på markedet, inklusiv en MacBook Air med M3 processor."

Prissætningen for den nye Microsoft Surface Pro starter ved $999 for basisversionen, som inkluderer et X Plus processor, 16GB RAM og 256GB lagringsplads. For topmodellen med X Elite processor, OLED-skærm, 32GB RAM og 1TB lagringsplads, skal man op i $2,100.

Microsofts nye Flex Keyboard, som koster $450, lover også forbedringer med en robustere byggekvalitet og forbedret brugervenlighed.

Dette nye tilbehør er designet til at øge produktiviteten for Microsoft Surface Pro-brugere, uanset hvor de arbejder fra.

Med introduktionen af den nye Microsoft Surface Pro er Microsofts budskab klart: de er klar til at tage kampen op mod Apple og vinde over brugere, der kræver både mobilitet og kraft i deres enheder.