Microsoft står af: Stopper med at lancere nye funktioner

Skrevet af Christian Pedersen

1 uge siden

|

10/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Microsoft har netop meldt en vigtig meddelelse ud.

Mest læste i dag

Microsoft har besluttet at sætte en pause på lanceringen af nye funktioner.

Dette skridt kommer som en reaktion på brugerfeedback, der peger på behovet for en mere overvejet udrulning af deres teknologier, herunder den kontroversielle Copilot-software.

Nyt tempo i teknologiudviklingen

Microsoft har officielt meddelt, at de vil neddrosle farten, når det kommer til at introducere nye funktioner til deres software.

Dette er en markant ændring i strategien, som har til formål at sikre, at alle nye tilføjelser er fuldt optimerede og tilpasset brugernes behov.

"Vi har lyttet til vores brugere og erkender behovet for at tage et skridt tilbage for at sikre, at vores innovationer lever op til deres forventninger," siger en talsperson fra Microsoft.

Copilot i vente

En af de mest omtalte nye funktioner, Microsofts AI-tool Copilot, har været i fokus.

Softwaren, der blev rullet hurtigt ud, fik blandet modtagelse blandt brugere, mange af hvilke følte sig overvældede af dens kapabiliteter og integrationsmetoder.

Resultatet er, at Microsoft nu pauser videreudviklingen af nye Copilot-funktioner.

"Det er vigtigt for os at få dette helt rigtigt, så vi tager os den nødvendige tid til at finpudse Copilot baseret på de tilbagemeldinger, vi har modtaget," forklarer talspersonen.

Feedback fører vejen

I den seneste Windows 11 Insider Preview Build, har Microsoft inkluderet en meddelelse om, at visse Copilot-funktioner, som havde været i test, ikke vil blive frigivet som planlagt.

Disse funktioner omfattede forbedringer, der ville gøre det muligt for Copilot at agere mere integreret med andre applikationer på operativsystemet.

Selvom disse opdateringer er på pause, understreger Microsoft, at de vil fortsætte med at fungere som normalt, mens de søger input fra deres community af Windows Insiders.

"Vi er forpligtede til at levere de bedste oplevelser for vores brugere og vil bruge dette som en mulighed for at styrke fremtidige udgivelser," afslutter Microsofts talsperson.

Det skriver Chip.de.