Chrome og Edge frygter: Ny populær ARC browser er ankommet til Windows

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

03/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye browser ved navn ARC er ankommet, og det får Chrome og Edge til at frygte for dens succes.

Mest læste i dag

ARC browseren, som allerede har taget macOS og iOS brugere med storm de seneste år, er nu officielt tilgængelig for Windows-brugere.

Med sit innovative design og en række unikke funktioner, er ARC designet til at ændre den måde, vi bruger browsere på – en direkte udfordring til de etablerede spillere som Chrome og Edge.

ARC, udviklet af The Browser Company, tilbyder en brugervenlig oplevelse med en sammenfoldelig sidebar, der kombinerer vertikale faner og bogmærker i en app-switcher-lignende oplevelse, en kommandolinje til navigation, samt nyttige værktøjer for en bedre weboplevelse.

"ARC gør det mere afslappende og organiseret at håndtere dine daglige opgaver," udtaler Hursh Agrawal, medstifter af The Browser Company.

ARC bygger på Chromium-platformen, hvilket sikrer kompatibilitet med eksisterende websites og muliggør integration af kendte udvidelser.

Med lanceringen på Windows tager The Browser Company et vigtigt skridt mod deres vision om "internettets operativsystem" – en platform, der strækker sig langt ud over en traditionel webbrowser.

"Vi er begejstrede for at bringe Swift til Windows, hvilket er afgørende for vores vision," siger Saleem Abdulrasool, softwareingeniør hos The Browser Company.

Denne satsning kan også inspirere andre udviklere til at følge trop, især i lyset af opfordringer til brug af sikrere programmeringssprog.

ARC til Windows lanceres kun på Windows 11 i første omgang, med planer om en version til Windows 10 snart.

"Oplevelsen på Windows er god, men vi er ikke helt der endnu. Vi vil fortsætte med at opdatere hver uge," indrømmer Agrawal.

Med sin tilpasning til Windows 11's Fluent design og nye værktøjer, som billede-i-billede funktionen, positionerer ARC sig som en seriøs konkurrent til Chrome og Edge.

Den løbende udvikling og ugentlige opdateringer lover godt for ARC's fremtid på Windows-platformen.

Det skriver Theverge