Sonos: Vi opgraderer lige nu din Sonos højtaler helt gratis

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

03/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du kan få en forbedret Sonos højtaler, bare læs med her.

Mest læste i dag

Sonos annoncerer en markant opdatering af deres app til både iPhone og Android-brugere, som bringer en række forbedringer til den populære hjemmeaudio-løsning.

Denne gratis opdatering lover hurtigere adgang til styring, bedre personliggørelse og en mere overskuelig visning af streamingtjenester og foretrukne musiknumre.

"Vi har brugt lang tid på at udvikle og teste den nye app, og vi er overbeviste om, at den nu er nemmere, hurtigere og bedre," udtaler Patrick Spence, CEO hos Sonos.

"Denne opdatering løfter igen oplevelsen af musik i hjemmet og baner vej for fremtidige nye kategorier og oplevelser."

Sonos, en førende amerikansk producent af Wi-Fi-forbundne højtalere, har længe været anerkendt for deres evne til at skabe kraftfulde lydoplevelser i hjemmet.

Med den nye app bliver det endnu lettere at oprette stereopar eller kontrollere multirums-audio ved at forbinde højttalerne gennem appen.

Uanset om du abonnerer på Spotify eller Apple Music, tilbyder den opdaterede app en sømløs integration med dine tjenester, samt nem adgang til globale radiostationer.

Appens design har været genstand for kritik for at være klodset og upålidelig i fortiden, især da ældre højttalere kun fungerede med den ældre S1-version af appen.

Den nye S2-app introducerer imidlertid forbedringer, der adresserer tidligere problemer og forbedrer brugeroplevelsen.

Maxime Bouvat-Merlin, Chief Product Officer hos Sonos, tilføjer:

"Som det eneste lydmærke med en åben platform, der tilbyder bredt valg, gør Sonos det let at styre dit system og kuratere dine yndlingslyde ét sted.

Vores nydesignede app leverer branchens mest strømlinede streamingoplevelse ved at samle en verden af indhold og intuitiv kontrol på hjemmeskærmen."

Denne opdatering vil være tilgængelig fra den 7. maj til både iPhone og Android, mens de gamle controller-apps til Windows og Mac udfases.

I stedet vil det nye interface være tilgængeligt via en webbrowser, så brugere, der ønsker at styre deres Sonos-system via en computer, også kan få adgang til de nye funktioner.

Det skriver Express