Google Chrome afslører: Det skal koste 42 kroner i måneden

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

01/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan snart være en realitet at du skal have flere penge op af lommen.

Mest læste i dag

Google Chrome er på vej til at revolutionere browsermarkedet med en ny betalt service kaldet Chrome Enterprise Premium.

Denne service, som er målrettet virksomheder, vil tilbyde avancerede sikkerheds- og administrative funktioner for cirka 42 kroner om måneden.

Et opbrud med gratismodellen

Historisk set har de fleste webbrowsere været gratis, men Google Chrome bryder nu med traditionen ved at introducere Chrome Enterprise Premium.

"Denne nye service markerer et skifte væk fra den gratis model, der har domineret branchen," forklarer en talsperson fra Google.

Serviceplanen er designet til at forbedre sikkerheden og effektiviteten for erhvervsbrugere gennem funktioner som malware-scannere, dynamiske url-filtre og webstedskategorisering.

Avancerede sikkerhedsfunktioner

Chrome Enterprise Premium vil udstyre brugere med værktøjer til at bekæmpe moderne cybertrusler, herunder beskyttelse mod kunstig intelligens-drevne dataindsamlingsfirmaer.

"Med disse avancerede sikkerhedsfunktioner, tilbyder vi virksomhederne en måde at beskytte deres data på et hidtil uset niveau," siger en repræsentant for Google Chrome.

Forventninger til fremtiden

Ifølge analytikerfirmaet Gartner forventes browsere at blive endnu vigtigere for virksomheders infrastruktur op til 2030.

Google Chrome positionerer sig i front med Chrome Enterprise Premium, ved at tilbyde et omfattende sæt værktøjer og supportmuligheder, der appellerer til virksomheder, der søger øget kontrol og sikkerhed.

Som en ledende aktør på markedet viser Google Chrome's nye tiltag en innovativ tilgang til indtjening, hvor fokus flyttes fra traditionel reklamefinansiering til direkte abonnementsindtægter.

Dette skift forventes at påvirke hele branchen og måske inspirere andre softwareudviklere til at genoverveje deres forretningsmodeller.

Det skriver Nyheder24