Google fortsætter: Vanvittige tilbud på ny Pixel 8

Skrevet af Christian Pedersen

1 uge siden

|

08/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pixel 8 er stadig til billige penge, men hvor længe.

Mest læste i dag

Google fortsætter med at overraske markedet med aggressive priskampagner på deres nyeste smartphone, Google Pixel 8.

Hvis du har købt en Google Pixel 8 til fuld pris, kan det næsten føles som en dårlig handel, for Google har gentagne gange sænket priserne på både Google Pixel 8 og dens mere avancerede variant, Google Pixel 8 Pro, siden de blev lanceret sidste oktober.

Uophørlige rabatter og tilbud

Siden lanceringen har Google Pixel 8 set en række prisnedsættelser i månederne december, januar, februar, marts og april.

Nu i maj ruller Google endnu en gang prisnedsættelser ud i både Storbritannien og USA.

"Google har aldrig været bange for at skære ned på priserne for sin hardware, og denne tilgang synes nu at blive normen, ikke kun for Google, men også for mange andre Android-producenter," bemærker en branchekender.

Rabatterne inkluderer alt fra $150 til $200 afslag på Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro.

Google har også sendt højværdi kuponer til YouTube Premium-abonnenter og tilbudt forhøjede indbytningspriser og $100 butikskredit til tilfældige Google Fotos-brugere.

Nogle brugere af Google One har endda modtaget en kupon på $250 til køb af en ny Google Pixel 8.

En ny æra for Google

Det er klart, at Google forsøger at positionere Google Pixel 8 som en nøglespiller inden for Android-enheder.

Dette er understøttet af Googles udvikling af deres in-house Tensor-chipset siden 2019 og deres indsats for at skabe et integreret økosystem, der minder om Apples.

"Vi ser en industriel tendens til aggressive priskampagner, og det er sandsynligt, at denne tilgang fortsætter," udtaler en markedsanalytiker.

Med sådanne uafbrudte tilbud og rabatter er det klart, at Google vil gøre alt for at lokke forbrugere til at vælge en Google Pixel 8 som deres næste smartphone.

Det skriver Forbes.