Hvis du er Samsung-fan, så vil du elske dette

Christian Pedersen

3 uger siden

|

28/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Samsung er kommet med en stor nyhed, som vil glæde mange fans.

Mest læste i dag

Samsung præsenterer nu de nyeste tilføjelser til deres sortiment af hjemmeunderholdning: The Premiere 9 og The Premiere 7.

Disse to ultra-short throw-projektorer er designet til at forvandle ethvert rum til en hjemmebiograf med imponerende 4K-opløsning og omsluttende lydoplevelser.

Avanceret teknologi for den bedste hjemmebiografoplevelse

The Premiere-serien er Samsungs svar på den stigende efterspørgsel efter højkvalitets hjemmeunderholdningsløsninger.

The Premiere 9 kommer med tredobbelt laserteknologi, der leverer forbedret farvenøjagtighed og lysstyrke, mens begge modeller byder på levende 4K-opløsning på skærme op til 130 tommer.

Begge projektorer understøtter HDR10+ og tilbyder en farveskala på op til 154% af DCI-P3-standarden, hvilket sikrer klare og dynamiske billeder, selv under lyse forhold.

For at optimere billedkvaliteten yderligere er projektorerne udstyret med AI-teknologier som AI Upscaling og Vision Booster, der automatisk justerer billedet til de bedste visningsforhold. Det skriver Nyheder24.

Kraftfuld lyd og moderne funktioner

Foruden den avancerede billedkvalitet er lydoplevelsen også i top med indbyggede højttalere, der understøtter Dolby Atmos-teknologi.

The Premiere 9 leverer en kraftfuld lyd med 40W 2.2.2-kanals højttalere, mens The Premiere 7 kommer med 30W 2.2-kanals højttalere, hvilket gør eksterne højttalere overflødige for en fuld biografoplevelse.

Med Samsungs Tizen OS Home kan brugerne nemt få adgang til populære streamingtjenester som Netflix og YouTube, og for gaming-entusiaster tilbyder Samsung Gaming Hub adgang til cloud-baserede spil uden behov for en konsol.

Nem integration i hjemmet

Designet er både minimalistisk og elegant, med en hvid finish og afrundede kanter, der passer ind i enhver boligindretning.

Projektorerne er nemme at installere og kan nemt integreres i det smarte hjem gennem Samsung SmartThings, der giver mulighed for at styre forskellige smart home-enheder direkte fra projektoren.

The Premiere 9 og 7 vil være tilgængelige i Norden fra 5. september 2024, og priserne starter ved 29.999 DKK for The Premiere 7 og 44.999 DKK for The Premiere 9.