Samsungs nye tablet vil overraske dig

Christian Pedersen

3 uger siden

|

27/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Samsung har fokus på tablets, og det bærer nu pote.

Mest læste i dag

Samsung er klar til at ryste tablet-markedet endnu en gang med den kommende Galaxy Tab S10-serie.

Mens konkurrenter som Apple fokuserer på store opgraderinger til deres professionelle brugere med nye M4-chips, ser Samsung ud til at tage en lidt anderledes tilgang med deres næste generation af tablets.

Nye specifikationer og mulige udgivelsesdatoer

Den forventede lancering af Galaxy Tab S10+ og Ultra kan finde sted allerede i oktober, lige efter Apples afsløring af de nye iPhones.

Men nogle rygter antyder, at lanceringen kan blive skubbet til begyndelsen af 2025.

Modellen fra sidste år, Galaxy Tab S9, blev lanceret i august 2023, så der er stor spænding omkring, hvornår den nye model rammer markedet.

Ifølge nyligt lækket markedsføringsmateriale og support-sider fra Samsung er der allerede detaljer om to modeller: SM-X820 og SM-X826B, afhængigt af om der er LTE-understøttelse eller ej.

De nye tablets vil understøtte hurtig opladning på 45W og vil være tilgængelige i versioner med enten 12GB eller 16GB RAM, hvilket indikerer en betydelig opgradering i forhold til tidligere modeller. Det skriver ITAvisen.

Overraskende valg af processor

En af de mest interessante afsløringer er valget af processor.

I stedet for at bruge Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, som det var tilfældet i S9-serien, forventes det, at Samsung vil skifte til MediaTek Dimensity 9300+ med Immortalis-G720 MC12 GPU.

Dette valg kan være strategisk for at reducere omkostningerne eller forbedre andre funktioner uden at hæve prisen.

Dimensity 9300+ chippen er kendt for sin høje ydeevne, som ifølge visse benchmarks kan matche eller endda overgå Snapdragon 8 Gen 3.

Dette skift kan potentielt gøre de nye tablets mere konkurrencedygtige på markedet, især hvis Samsung formår at balancere pris og funktioner til forbrugernes fordel.

Andre Samsung-nyheder

Ud over tablet-lanceringen er der også spændende rygter om andre kommende produkter fra Samsung.

For eksempel forventes "Samsung Galaxy S25 Ultra" at komme med en 6,86" skærm og endnu tyndere rammer end dens forgænger, hvilket kunne betyde en endnu mere imponerende visuel oplevelse.

Samsungs strategi for 2024 og frem ser ud til at fokusere på innovation og differentiering, og med de seneste afsløringer omkring Galaxy Tab S10-serien ser det ud til, at de fortsat vil være en nøglespiller i tablet-markedet.

Det bliver interessant at se, hvordan disse nye produkter vil blive modtaget af både markedet og forbrugerne.