Dette unikke LG TV bliver afskaffet

Skrevet af Christian Pedersen

4 uger siden

|

21/05/2024
TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dette LG TV er netop blevet afskaffet, så hvis du har det, er det meget sjældent.

Mest læste i dag

LG har besluttet at stoppe produktionen af sit banebrydende sammenrullelige OLED TV, fem år efter den imponerende debut.

Dette skridt markerer en betydelig vending for virksomheden, som fortsat vil udforske nyskabende TV-teknologier.

"Selvom vi har besluttet at afslutte vores sammenrullelige OLED TV, er dette ikke enden på vores innovative rejse," udtaler en repræsentant fra LG.

LGs sammenrullelige OLED TV, som første gang blev præsenteret ved CES-messen i Las Vegas i 2019, vakte opsigt for sin evne til at forsvinde ind i en base, når det ikke var i brug, hvilket gjorde det til et æstetisk tiltalende valg for moderne hjem.

Til trods for den oprindelige begejstring og løfter om en ny æra inden for hjemmeunderholdning, stod salget af LGs sammenrullelige OLED TV aldrig mål med forventningerne.

Med et prisskilt på 60.000 Euro i Europa var det klart, at prisen var en betydelig barriere for mange forbrugere.

Produktionslinjen for LGs sammenrullelige OLED TV blev officielt lukket i slutningen af 2023 efter flere forgæves forsøg på at reducere produktionsomkostningerne.

"Økonomisk var det ikke bæredygtigt at fortsætte," erkender LGs talsperson.

LG ser dog fremad med nye koncepter som det første 'trådløse' OLED TV, der blev lanceret sidste år, og et kommende gennemsigtigt OLED TV, som forventes at ramme markedet senere i 2024.

Disse produkter anvender en ekstern tilslutningsboks, der trådløst forbinder til TV'et og repræsenterer endnu et skridt i LGs vision for fremtidens hjemmeunderholdning.

"Vores mål er at fortsætte med at tilbyde vores kunder innovative løsninger, der udvider mulighederne inden for hjemmeunderholdning," afslutter talspersonen fra LG.