Gælder alle Android-brugere: Android får Google's AI som kerne

Skrevet af Christian Pedersen

1 dag siden

|

16/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Google indfører nu sin kendte gemini-AI som kerne til alle android telefoner.

Mest læste i dag

Google har annonceret en spændende udvikling for Android-brugere: Gemini AI vil nu være kernen i operativsystemet.

Denne opdatering markerer en ny æra for Android-enheder, der vil integrere avanceret kunstig intelligens for at forbedre brugeroplevelsen på tværs af flere applikationer og tjenester.

Nye muligheder og farvel til Google Assistant

Som en del af denne overgang vil Gemini AI erstatte den eksisterende Google Assistant.

"Denne ændring er ikke blot en opdatering, men en fuldstændig transformation af, hvordan brugere vil interagere med deres enheder," forklarer en talsperson fra Google.

Den nye AI vil tilbyde en mere sammenhængende og integreret oplevelse, der kan automatisere opgaver og levere personliggjorte svar på en måde, som den tidligere assistent ikke kunne.

Forbedret sikkerhed og automatisering

Med introduktionen af Gemini AI i Android kan brugere forvente en række nye funktioner, der strækker sig fra simple daglige opgaver til mere komplekse procesautomatiseringer.

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer er evnen til at generere AI-billeder direkte i beskedapplikationen samt muligheden for AI at opsummere dokumenter modtaget gennem emails eller chat uden behov for yderligere apps.

Svindeldetektion og fremtidens sikkerhed

Google tester også en ny sikkerhedsfunktion, hvor AI kan detektere potentielle svindlere under telefonsamtaler.

"Denne funktion er et eksempel på, hvordan on-device AI kan beskytte brugerne uden konstant forbindelse til internettet," tilføjer talspersonen fra Google.

Med introduktionen af AI som en central del af Android, bliver det tydeligt, at Google ser store muligheder i at bruge avanceret teknologi til at forbedre sikkerhed, effektivitet og personliggørelse på deres platforme.

Denne ændring viser Googles ambition om at være i forkant med at integrere AI i vores dagligdag gennem mobile enheder.

Det skriver recordere.