Sonos genindfører manglende funktioner i helt ny app

Christian Pedersen

1 time siden

|

18/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sonos' nye app bliver udstyret med virkelig mange gode funktioner.

Mest læste i dag

Efter massiv kritik fra brugerne har Sonos annonceret, at en række manglende funktioner nu er tilbage i deres nyeste app.

Sonos har arbejdet intensivt på at imødekomme de klager, der opstod ved lanceringen af den nye platform, og ifølge CEO Patrick Spence er virksomheden klar til at tage næste skridt.

Tilbagevenden til gamle funktioner

Patrick Spence bekræfter, at størstedelen af de kritiske funktioner fra den gamle app nu er genindført.

"Vi har arbejdet intenst på at løse de mest kritiske app-problemer og genindføre de mest efterspurgte funktioner fra den gamle app," udtaler Spence.

Han tilføjer, at Sonos har forpligtet sig til at forbedre brugeroplevelsen løbende og sikre, at appen lever op til kundernes forventninger.

Sonos oplyser, at 90% af de manglende funktioner er på plads, men fortsætter med at finpudse og tilføje forbedringer.

Ifølge brugere på både Reddit og Sonos' eget forum ser det ud til, at mange af de tidligere problemer er blevet løst. Det skriver flatpanels.

Klar til nye produktlanceringer

Med forbedringerne på plads er Sonos nu klar til at lancere nye produkter som Arc Ultra og Sub 4 sidst på måneden.

Sonos lover, at den opdaterede app vil gøre opsætning af enheder og systemgenkendelse langt lettere, især for nye brugere. Funktionen til at gruppere højttalere skulle også være blevet forbedret markant.

Fremtidige planer

Foruden forbedringer af appen antyder rygter, at Sonos arbejder på at udvikle en medieboks baseret på Android, som kan blive næste store produktlancering.

Virksomheden har internt udskudt flere produktintroduktioner for at fokusere på appens stabilitet. Den kommende softwareopdatering i oktober ventes at levere yderligere optimeringer.

Sonos har offentligt undskyldt for de tidligere problemer og lover at levere en bedre og mere stabil oplevelse fremadrettet.