Stor nyhed fra Temu: Nu får alle kunderne besked

Christian Pedersen

1 time siden

|

18/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvad mener du om Temu?

Mest læste i dag

Temu, den kinesiske e-handelsgigant, der siden sin indtræden i Europa i 2023 har opnået massiv popularitet, er klar med en stor ændring.

Tusindvis af danskere handler ugentligt på platformen, og nu varsler Temu en forbedring, der skal gøre leveringstiden kortere.

Hurtigere levering på vej

Temu oplyser i en besked til alle kunder, at de introducerer nye metoder til at forkorte leveringstiden.

Fremover vil visse handelspartnere kunne sende produkter direkte til kunden uden om centrale distributionsled.

"Hej, Temu-bruger! Vi implementerer nye måder at sende produkter til dig endnu hurtigere på," skriver markedspladsen og understreger, at tiltaget ikke påvirker fragtprisen. Det skriver Nyheder24.

Privatlivspolitikken opdateres

I forbindelse med den hurtigere leveringsmetode opdaterer Temu også sin privatlivspolitik.

Handelspartnere vil fremover få adgang til nødvendige kundeoplysninger for at fuldføre ordrerne direkte. Kunder, der fortsat bruger platformen, bekræfter automatisk, at de har accepteret de nye vilkår.

"Vi vil give handelspartneren de nødvendige oplysninger for at fuldføre din ordre direkte, herunder kontaktinformation og bestillingsdetaljer," lyder det fra Temu.

Konkurrence fra danske aktører

Mens Temu øger effektiviteten, oplever enkelte danske kæder succes trods konkurrence fra giganter som Temu. Genbrugskæden Børneloppen, der sælger børnetøj og legetøj, har klaret sig godt i et udfordret marked.

"Vores koncept er modstandsdygtigt over for nethandlen, fordi vores priser er små, og vi tilbyder et bæredygtigt alternativ," forklarer Johanna Kiel, medstifter af Børneloppen.

Med både national og international ekspansion demonstrerer Børneloppen, at det stadig er muligt at konkurrere på både pris og værdier i en digitaliseret handelstid.