Norlys deler glædelig nyhed: Kan bruges allerede i dag af 890.000 brugere

Christian Pedersen

2 uger siden

|

05/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du en af de heldige, som er blevet forkælet?

Mest læste i dag

Norlys har netop annonceret en spændende nyhed for de mere end 890.000 husstande, der allerede har adgang til deres fibernet.

Fra i dag får disse husstande endnu flere valgmuligheder, når det kommer til internetudbydere, da svenske Bahnhof nu også er tilgængelig på markedet.

Ny spiller på det danske marked

Bahnhof, der har været en betydelig aktør på det svenske bredbåndsmarked siden 1994, har netop indgået sin første aftale i Danmark.

Selskabet er kendt for sit fokus på hurtige internetforbindelser og anonymitet på nettet, hvilket har gjort dem til en favorit blandt de svenske bredbåndskunder de sidste fire år.

Med denne udvidelse uden for Sveriges grænser har Bahnhof nu mulighed for at tilbyde danskere deres prisvindende bredbåndsløsninger.

"Det er fantastisk, at vi nu er til stede på Danmarks største fibernet. Vi glæder os til at tilbyde danskerne lynhurtigt, privatlivsbeskyttet bredbånd til konkurrencedygtige priser," udtaler Jon Karlung, administrerende direktør i Bahnhof. Det skriver Den offentlige.

Øget konkurrence og valgfrihed

Norlys’ kommercielle direktør, Lars Skovgaard, ser positivt på den nye udbyder:

"Vores fornemmeste opgave som fibernetejer er at sikre, at slutkunderne kan vælge frit mellem en lang række kvalitetsudbydere af tv og internet."

Med Bahnhof som en ny tilføjelse øges antallet af udbydere på Norlys' fibernet til 13, hvilket giver brugerne endnu flere valgmuligheder.

Teknisk samarbejde gennem OpenNet

Aftalen mellem Norlys og Bahnhof er blevet muliggjort gennem et samarbejde med OpenNet, der leverer den tekniske løsning.

Det er første gang, OpenNet introducerer en udenlandsk udbyder til det danske fibernet, hvilket viser, at de har skabt en velfungerende platform og et attraktivt netværk.

Med fibernet får brugerne en stabil og hurtig internetforbindelse, som er ideel til at håndtere store datamængder.

Norlys' åbne fibernet sikrer, at kunderne selv kan vælge mellem mange serviceudbydere, og det nye partnerskab med Bahnhof styrker blot dette udbud.