Mangler du ny laptop? Her er de bedste billige laptops i 2024

Skrevet af Christian Pedersen

1 uge siden

|

10/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Her får du de bedste laptops til pengene i 2024 bedømt af os her på Trend.dk.

Mest læste i dag

Er du på udkig efter en ny laptop, men ønsker ikke at sprænge budgettet?

Markedet for billige laptops har aldrig været mere mangfoldigt, og 2024 byder på flere imponerende modeller, der kombinerer ydeevne, holdbarhed og overkommelige priser.

De bedste laptops til under 5000 kr

  1. Acer Aspire 5
    Acer Aspire 5 er en af de mest populære budgetlaptops i 2024. Den tilbyder en kraftfuld Intel Core i5-processor, en skarp 15,6-tommers FHD-skærm og en solid batterilevetid. Med en pris på omkring 4000 kr er den et godt valg for studerende og hjemmebrugere.

  2. HP Pavilion 14
    HP Pavilion 14 imponerer med sin slanke design og gode ydeevne. Den er udstyret med en AMD Ryzen 5-processor og 8 GB RAM, hvilket gør den ideel til både arbejde og underholdning. Prisen ligger på cirka 4500 kr, hvilket gør den til et godt køb for dem, der ønsker kvalitet uden at betale en formue.

  1. Lenovo IdeaPad 3 Lenovo IdeaPad 3 er kendt for sin pålidelighed og ydeevne. Med en AMD Ryzen 3-processor og en 14-tommers FHD-skærm leverer den solid ydeevne til daglig brug. Den koster omkring 3500 kr, hvilket gør den til et af de mest overkommelige valg på markedet.

Gaming på budget

  1. Dell G15 For dem, der ønsker at spille på farten, er Dell G15 et fremragende valg. Denne gaming-laptop kommer med en NVIDIA GeForce GTX 1650-grafikkort og en Intel Core i5-processor. Med en pris på under 5000 kr er det en fantastisk mulighed for gamere på budget.

Chromebooks: Et godt alternativ

  1. Asus Chromebook Flip C434 Asus Chromebook Flip C434 er en alsidig og stilfuld Chromebook, der tilbyder fremragende batterilevetid og ydeevne. Med en Intel Core m3-processor og en 14-tommers touchskærm er den perfekt til studerende og professionelle, der arbejder i skyen. Prisen ligger på omkring 4000 kr.

Når du vælger en ny laptop, er det vigtigt at overveje, hvad dine primære behov er.

Uanset om du har brug for en solid arbejdscomputer, en gaming-laptop eller en pålidelig Chromebook, er der masser af gode og budgetvenlige muligheder i 2024.

Sørg for at undersøge specifikationer og brugeranmeldelser grundigt for at finde den bedste laptop til dine behov og dit budget.