Har du prøvet det? Google Pixel-telefoner kan måle en helt særlig ting i Danmark

Christian Pedersen

2 uger siden

|

05/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du har en Pixel-telefon fra Google, så bliver du nødt til at prøve denne funktion.

Mest læste i dag

Google har lanceret en spændende ny funktion til deres nyeste Pixel-telefoner, der kan revolutionere måden, vi bruger vores smartphones på i dagligdagen.

En ny opdatering gør det nu muligt for brugere i Danmark og resten af Europa at måle deres kropstemperatur direkte fra deres telefon.

En ny måde at overvåge sundhed

Den indbyggede termometer-funktion på Google Pixel-telefoner kunne tidligere kun måle temperaturen på objekter.

Med den nye opdatering, der blev introduceret i USA tidligere i år, er det nu også muligt at måle kropstemperaturen hos mennesker.

Dette nye værktøj vil være tilgængeligt for brugere af Pixel 8 Pro, Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL, så længe telefonen har et aktivt sim- eller eSim-kort. Det skriver 9to5 Google.

Sådan virker det

Når opdateringen er installeret, vil brugerne kunne se en ny indstilling kaldet “Kropstemperatur” på startskærmen af den dedikerede app.

For at måle temperaturen skal man blot holde telefonen tæt ved panden og derefter flytte den til tindingen.

Hele processen tager kun fire sekunder, og telefonen guider brugeren trin for trin for at sikre en nøjagtig måling.

Resultaterne gemmes automatisk i appen i op til syv dage og kan nemt eksporteres til Fitbit-appen, hvilket giver mulighed for at overvåge og analysere sundhedsdata over tid.

Et skridt fremad for smartphone-teknologi

Denne nye funktion viser, hvordan smartphones i stigende grad integreres i vores daglige sundhedspleje.

Ved at kunne måle kropstemperatur med enheden vi allerede har i lommen, udvider Google mulighederne for personlig sundhedsovervågning.

Fitbit, som samarbejder med Google, har også udgivet en detaljeret supportartikel, der forklarer, hvordan funktionen kan integreres med deres platform.

Med denne opdatering tager Google endnu et skridt i retning af at gøre smartphones til essentielle værktøjer i hverdagen – ikke kun til kommunikation og underholdning, men også til sundhed og velvære.