Google Pixel Watch 3: Slutningen er nået

Christian Pedersen

3 uger siden

|

23/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Google har vist deres nye ur frem, og her er nyhederne.

Mest læste i dag

Med lanceringen af Google Pixel Watch 3 sammen med den nye Pixel 9-serie, markerer Google en ny æra for sine smartwatches.

Denne model bygger videre på de tidligere generationer, men der er en afgørende ændring, som vil påvirke fremtiden for Googles bærbare teknologi.

Efter Google opkøbte Fitbit i 2021, har integrationen af Fitbits sundheds- og fitnesssoftware været en central del af Pixel Watch-serien.

Pixel Watch 3 fortsætter denne tendens, hvor brugere skal anvende både Pixel Watch-appen og Fitbit-appen for at administrere deres enhed og spore deres sundhedsdata.

Dette har bundet Pixel Watch tæt sammen med Fitbits eksisterende økosystem, men nu er der truffet en skelsættende beslutning. Det skriver Express.

Google har bekræftet, at de seneste Fitbit-modeller, Versa 4 og Sense 2, vil være de sidste smartwatches under Fitbit-navnet.

Ifølge Sandeep Waraich, senior direktør for produktstyring hos Pixel Wearables, vil fremtidige Fitbit-enheder udelukkende være aktivitetsmålere uden smartwatchegenskaber.

Dette betyder, at Fitbit-fans skal indstille sig på, at deres fremtidige enheder vil være simple, diskrete trackere som den nye Fitbit Charge 6 og Inspire 3, som fokuserer på længere batterilevetid og basal sundhedsovervågning.

Denne beslutning understreger Googles strategi om at samle al smartwatch-teknologi under Pixel-navnet, mens Fitbit-brandet fremover vil fokusere på de mere grundlæggende aktivitetstrackere.

Dette markerer slutningen på en æra for Fitbit, som har været en pioner inden for wearables i over et årti.

For brugere, der foretrækker avancerede smartwatches, vil Pixel Watch-serien være den naturlige opgradering.

Men for dem, der ønsker en mere enkel og diskret løsning, vil Fitbits kommende trackere stadig være tilgængelige, selvom de ikke længere vil bære smartwatch-navnet.