Apple arbejder på AirPods med kameraer og nye Vision-headsets

Nicolai Busekist

1 dag siden

|

16/10/2024
Nyheder
Foto: Apple
Foto: Apple
Apple er allerede i fuld gang med at udvikle en række nye produkter, som forventes at komme på markedet i løbet af 2027.

Mest læste i dag

Apples afdeling, der skabte Vision Pro, arbejder angiveligt på udviklingen af fire produkter, som vil komme på markedet i de kommende år. Et af disse produkter er en version af AirPods med kameraer, der har til formål at kunne drive en række applikationer baseret på kunstig intelligens.

AirPods med kameraer forventes at blive lanceret i 2027, ifølge Bloomberg-journalist og Apple-analytiker Mark Gurman. Dette vil ske samtidig med Apples egen version af Metas og Ray-Bans briller: briller med kamera, mikrofon og højttaler, men uden skærm.

Brillerne fra Meta og Ray-Ban har færre funktioner end Apple Vision, men er lettere og billigere. De har haft relativ succes, efter at den første generation af Snapchat-brillerne og Google Glass floppede for år tilbage.

De to andre produkter er VR-headsets: en efterfølger til Vision Pro, der vil få bedre hardware, såsom en hurtigere processor, og som forventes at blive lanceret i 2026. Hertil lyder det også, at de er på vej med en billigere udgave af Vision-headset, som forventes at komme næste år.

Apple vil angiveligt fjerne visse funktioner fra denne model, herunder EyeSight, som gør det muligt for headsettet at vise brugerens øjne udadtil. Denne version vil stadig koste omkring 2.000 dollars, ifølge Gurman. Det svarer til cirka 13.700 kroner.

Dette viser dog, at Apple i høj grad har fokus på at skabe denne type enheder, og at de vil satse mere på det i fremtiden. Af denne grund er det ikke kun opdaterede versioner af iPhone og MacBook-serien, der forventes at blive sendt på markedet i løbet af de kommende år.

Gurman er ikke kommet med et estimat på, hvad det vil koste forbrugerne at købe de nye AirPods, der forventes at blive lanceret i 2027.