Android Auto med ny funktion: Vil gøre dine køreture enklere og spare dig tid

Nicolai Busekist

2 dage siden

|

21/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Den seneste opdatering af Android Auto forbedrer brugen af Google Maps, hvilket gøre din kørsel mere intuitiv og behagelig.

Mest læste i dag

Denne nye opgradering integrerer værktøjer, der skal lette dine køreture ved at give dig bedre kontrol over dine ruter. Navigation med Google Maps er uundværligt for mange bilister. Takket være Android Auto er dets funktioner nu tilgængelige direkte fra bilens skærm, hvilket gør kørslen nemmere.

Dog har nogle af værktøjerne hidtil været vanskelige at bruge - især for dem, der ønsker at tilføje flere stop under deres rejse. Dette gjorde planlægningen mere kompliceret for regelmæssige brugere.

Med lanceringen af version 12.9 af Android Auto imødekommer Google endelig disse forventninger. Selvom denne opdatering stadig er i beta, introducerer den en stor ændring, der forenkler og forbedrer navigationen betydeligt for bilister.

Denne opgradering gør det lettere at justere dine ruter ved at forbedre adgangen til funktionen 'Tilføj et stop', som allerede fandtes i Google Maps, men som hidtil har været vanskelig at bruge. Det skriver mediet Phonandroid.

Android Auto forenkler tilføjelse af stop i Google Maps

Den vigtigste nyhed i denne version er muligheden for at 'Tilføje et stop'. Nu er denne funktion meget mere synlig og tilgængelig direkte fra skærmen, når du laver en rute i Google Maps. I stedet for at skulle navigere gennem komplekse menuer eller bruge stemmekommandoer, kan du med et enkelt tryk nemt tilføje mellemliggende stop på din rute.

Denne ændring gør navigation med flere destinationer meget mere intuitiv og eliminerer behovet for at afbryde kørslen for at konfigurere ruten manuelt.

Ud over denne forbedring af Google Maps forbereder Android Auto 12.9 også systemet til flere nye funktioner, som vil komme med version 13.0, der forventes at blive lanceret i oktober. En af de største nyheder vil være integrationen af AI-teknologien Gemini, der erstatter Google Assistant.

Med denne opdatering lover Google mere naturlige interaktioner og mere præcise stemmekommandoer. Den vil også introducere et nyt design af grænsefladen med bedre tilpasning af skærme og apps, hvilket gør det lettere for bilister at få adgang til de værktøjer, de bruger oftest.