Telenor lukker hel afdeling ned - 58 personer i farezonen

Christian Pedersen

1 uge siden

|

11/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Telenor har åbenbart problemer lige i øjeblikket.

Mest læste i dag

Telenor har taget en drastisk beslutning om at nedlægge en hel afdeling, hvilket efterlader 58 kundeservice-medarbejdere i en usikker situation.

Lukningen sker som led i en større omstrukturering, og medarbejderne står nu overfor risikoen for at miste deres job, når afdelingen lukker i slutningen af næste år.

Kontor lukker i september 2025

Ifølge Telenor har selskabet valgt ikke at forny lejekontrakten for deres kontor på Kjøita i Kristiansand, Norge.

Når kontrakten udløber den 30. september 2025, vil kontoret blive lukket permanent.

Dette er anden gang i år, at Telenor varsler nedskæringer, og kundeserviceafdelingen i Kristiansand ser nu ud til at blive hårdt ramt af den nye strategi. Det skriver Digi.

Udfordringer for medarbejderne

De berørte medarbejdere står i en usikker fremtid, hvor mange vil blive nødt til at finde nye muligheder, enten internt i Telenor eller uden for virksomheden.

Selvom Telenor endnu ikke har offentliggjort en konkret plan for medarbejdernes fremtid, tyder alt på, at flere af dem kan stå uden job, når nedlukningen bliver en realitet.

Med denne nedlæggelse følger endnu en bølge af omstruktureringer i teleindustrien, hvor digitalisering og automatisering spiller en stadig større rolle.

Telenors beslutning er en del af virksomhedens tilpasning til et marked, hvor kravene til kundeservice ændrer sig hurtigt.

Det er dog et hårdt slag for de 58 ansatte, der nu står i farezonen for at blive arbejdsløse.