Telenor har tekniske problemer: Kender stadig ikke årsagen

Christian Pedersen

1 uge siden

|

10/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Telenor arbejder stadigvæk på at finde årsagen til gårsdagens tekniske problemer.

Mest læste i dag

Telenor oplevede tirsdag eftermiddag betydelige tekniske problemer på deres mobilnetværk, men netværket fungerer nu igen normalt.

Pressesjef Anders Krokan fra Telenor oplyser, at der ikke er noget, som tyder på, at problemerne skyldtes et cyberangreb.

"Mobilnettet skal fungere som normalt igen. Det er ingenting, som tyder på, at det er et angreb udenfra, der har forårsaget ustabiliteten," siger Krokan. Det skriver abcnyheter.

På trods af at netværket er oppe igen, arbejder Telenor stadig på at finde ud af den præcise årsag til nedbruddet.

Analysen er i gang, men det er endnu uvist, hvad der forårsagede problemet, og hvor mange kunder der blev ramt.

Telenor er opsatte på at identificere kilden til problemet for at forhindre lignende hændelser i fremtiden.

Kunder, der stadig oplever problemer med deres forbindelse, anbefales at slå flytilstand til og fra på deres enheder som en midlertidig løsning.

Telenor understreger vigtigheden af at sikre et stabilt og pålideligt netværk, da mange kunder er afhængige af konstant tilgængelighed af mobilnetværket.

Denne hændelse har mindet Telenor om nødvendigheden af konstant overvågning og forbedring af deres systemer for at sikre, at sådanne forstyrrelser minimeres fremadrettet.

Kunderne opfordres til at rapportere eventuelle vedvarende problemer for at hjælpe Telenor med at spore og løse potentielle problemer hurtigt.