Uhørt Apple-tilbud til danskerne: Køb en Mac eller iPad og få 1000 kroners gavekort

Christian Pedersen

1 uge siden

|

09/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du havde overvejet at få en Mac eller iPad, så er det nu du bør slå til.

Mest læste i dag

Apple har lanceret et nyt, attraktivt tilbud til danske forbrugere. Ved køb af udvalgte Mac- og iPad-modeller kan kunder nu få et gavekort på op til 1000 kroner. Det skriver Apple selv på deres hjemmeside.

Tilbuddet er dog kun tilgængeligt i en begrænset periode, så interesserede bør handle hurtigt.

Hvad går tilbuddet ud på?

Tilbuddet omfatter køb af specifikke Mac- og iPad-modeller, hvorefter kunderne modtager et gavekort, som kan bruges til at købe studierelevant tilbehør eller andre produkter i Apple Store.

Dette initiativ er særligt rettet mod studerende, men alle kan drage fordel af det.

Hvordan får man gavekortet?

Efter køb af en kvalificeret Mac eller iPad, vil køberen modtage et gavekort, som kan indløses i Apple Store.

Dette gavekort kan bruges til at erhverve alt fra covers og tasker til software og andre elektroniske gadgets, der kan være nyttige i studielivet.

Hvorfor dette tilbud?

Apple ønsker med dette tilbud at tiltrække flere kunder, især studerende, ved at gøre det mere økonomisk overkommeligt at købe deres produkter.

Med stigende krav til teknologi i uddannelsessektoren, tilbyder Apple dermed en hjælpende hånd til dem, der har brug for pålidelige og avancerede enheder til deres studier.

Husk, at tilbuddet er tidsbegrænset, så det er en god idé at tage handling hurtigt, hvis du vil sikre dig både en ny Mac eller iPad og et gavekort på 1000 kroner.