Sonos lancerer ny Arc Ultra-soundbar: Hævder at den indeholder 'et af de mest betydningsfulde gennembrud'

Nicolai Busekist

3 dage siden

|

19/10/2024
Nyheder
Foto: Sonos
Foto: Sonos
Sonos har lanceret en ny Arc Ultra-soundbar, som indeholder, hvad virksomheden hævder er et af de mest betydningsfulde gennembrud i lydteknik i næsten 100 år.

Mest læste i dag

Den nye højttaler koster 999 dollars - cirka 100 dollars mere end den almindelige version af Arc - men Sonos siger, at den kommer med en række opgraderinger, der giver 'klarere dialog, dybere bas og mere detaljeret lyd'.

Sonos har formået at integrere alle disse forbedringer i et relativt lille soundbar-design ved hjælp af en teknologi kaldet Sound Motion, som ifølge virksomheden er 'et af de mest betydningsfulde gennembrud i lydteknik i næsten 100 år'.

Teknologien gør det muligt at reducere størrelsen på transducerne, hvilket betyder, at større lyd kan produceres fra mindre komponenter. Det skriver The Independent.

Samtidig har Sonos introduceret en ny Sub 4, der er en opdateret version af deres subwoofer. Sonos har ikke opdateret denne højttaler siden 2020, men de lancerede en ny Sub Mini i 2022. Begge nye produkter vil være tilgængelige fra den 29. oktober over hele verden, oplyser Sonos.

Arc Ultra kommer med en ny arkitektur, der gør det muligt at skabe en bredere lyd, ifølge Sonos. Den indeholder 14 drivere fremstillet af Sonos, herunder en woofer, der gør brug af Sound Motion-teknologien, hvilket gør det muligt at levere rumlig lyd.

Både Arc Ultra og Sub bevarer stort set det samme design som deres forgængere. De har også de samme funktioner. Lanceringen af Arc Ultra kommer på et noget vanskeligt tidspunkt for Sonos. Tidligere i år overhalede virksomheden sin app fuldstændigt - og har siden haft problemer.

Sonos havde oprindeligt hvævdet, at den nye app ville være hurtigere og mere responsiv, samtidig med at den ville gøre plads til fremtidige opdateringer. Men brugerne har rapporteret en række problemer - fra langsom ydeevne til nebrud - og siden da har Sonos arbejdet på at genskabe funktioner og rette fejl.

Tidligere på måneden oplyste Sonos, at de havde gennemført en 'intern gennemgang' af appens lancering og besluttet sig for syv nye forpligtelser. Disse inkluderer et fokus på kundeoplevelsen, bedre test før lancering, forlængede garantier og regelmæssige opdateringer.

"Vores prioritet siden udgivelsen har været - og fortsætter med at være - at rette appen. Der blev begået fejl, og vi dykkede først ned i, hvordan vi endte her, og derefter gik vi i gang med at omsætte de erfaringer til handling," sagde Sonos' administrerende direktør Patrick Spence.

"Vi er forpligtet til at foretage ændringer, der vil bringe os tilbage til at være det brand, som folk elsker, ved at tilbyde det bedste lydsystem til hjemmet og mere. Vi skal altid gøre det rigtige for vores kunder, og jeg er sikker på, at vi med disse forpligtelser vil lykkes."

Sonos meddelte, at en ny opdatering, der lanceres sammen med de nye højttalere, endelig 'forventes at overgå den tidligere apps ydeevne på vigtige parametre'.