Nyt: Nu får du ikke den nye Windows 11-opdatering alligevel

Christian Pedersen

1 uge siden

|

06/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Microsoft har andre planer, og den Windows-opdatering, som du måske havde håbet på, er ikke en del af dem.

Mest læste i dag

Mange Windows-brugere har ventet spændt på den seneste Windows 11-opdatering, version 24H2, men nu viser det sig, at ikke alle får adgang til opdateringen lige med det samme.

Selvom opdateringen rulles ud, kan brugere, der i øjeblikket kører den stabile 23H2-version, ikke direkte opgradere til 24H2.

Hvorfor kan du ikke få opdateringen?

Ifølge oplysninger fra Neowin skyldes forsinkelsen, at Microsoft har ændret udrulningsprocessen for 24H2.

Selvom nogle brugere med forhåndsinstallerede enheder allerede har modtaget opdateringen, er den endnu ikke tilgængelig for alle.

Brugere kan dog manuelt downloade opdateringen, hvis de kører en “Release Preview”-version.

"En PC uden Copilot+ kan stadig køre Windows 11 24H2 og modtage almindelige vedligeholdsopdateringer, men ikke opgradere direkte fra 23H2," forklarer en repræsentant fra Neowin.

Dette betyder, at brugere skal vente på den fulde udrulning eller tage sagen i egen hånd ved at opdatere manuelt. Det skriver ITavisen.

Hvad er nyt i 24H2?

Opdateringen til 24H2 bringer flere interessante funktioner, herunder HDR-baggrunde, forbedringer til energisparer-funktioner og bedre Bluetooth LE-ydeevne.

Derudover introduceres en ny "Sudo for Windows"-funktion, som styrker sikkerheden, samt muligheden for at oprette 7-zip og TAR-arkiver direkte fra filudforskeren.

Selvom mange ser frem til disse opdateringer, er en af de mest bemærkelsesværdige ændringer forbedringer til Windows Copilot.

Copilot vil nu fungere som en app, der kan flyttes og tilpasses på samme måde som andre applikationer.

Microsoft har ikke givet en præcis dato for, hvornår 24H2 bliver tilgængelig for alle brugere.

De opfordrer dog til, at man holder øje med Windows Update, hvor opdateringen vil blive tilgængelig, når den er klar til din enhed.