Ny voldsom hurtig powerbank: Kan oplade 3 enheder på samme tid

Christian Pedersen

4 uger siden

|

24/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Denne powerbank kan lynhurtigt oplade 3 enheder på samme tid.

Mest læste i dag

Den kinesiske elbilproducent NIO har netop introduceret deres nyeste gadget, POWER UP 170W Powerbank, som er designet til at kunne oplade tre enheder på én gang med imponerende hastighed.

Powerbanken er en del af NIO's voksende livsstilssortiment, der går ud over deres kerneforretning med elbiler.

Oplad tre enheder samtidig

Den nye powerbank har en kapacitet på 24.000 mAh og er udstyret med tre porte – to USB-C-indgange/-udgange og en USB-A-indgang.

Denne opsætning gør det muligt at oplade to bærbare computere og en smartphone samtidig.

Med en samlet effekt på 170 watt kan POWER UP oplade en MacBook Pro 16 via USB-C med 140 watt, mens en anden enhed, som f.eks. en tablet, kan oplades med op til 30 watt via USB-A. Det skriver Mobilsiden.

Effektiv opladning

Når begge USB-C-porte er i brug, fordeles effekten med 100 watt til den ene og 65 watt til den anden.

Hvis alle tre porte bruges samtidigt, leverer begge USB-C-porte 65 watt hver, mens USB-A-porten leverer 18 watt.

Powerbanken understøtter flere opladningsprotokoller som PPS, QC, Huawei SCP og FCP, hvilket gør den kompatibel med et bredt udvalg af enheder.

Pris og tilgængelighed

NIO's POWER UP 170W powerbank er nu tilgængelig i Kina til en pris af 799 yuan, svarende til cirka 750 kroner.

Der er endnu ingen oplysninger om en international lancering, men interessen for en sådan kraftfuld powerbank er stor blandt tech-entusiaster verden over.

NIO's udvidede produktlinje

Powerbanken er en del af NIO's strategi om at udvide deres produktlinje ud over elbiler.

NIO har allerede lanceret en smartphone, NIO Phone, med avancerede specifikationer, og de planlægger at lancere NIO Phone 2 snart.

Denne diversificering viser NIO's ambition om at skabe et komplet livsstilssetup, der omfatter en række elektriske forbrugerprodukter.

Med lanceringen af POWER UP 170W powerbank bevæger NIO sig ind på markedet for avancerede opladningsløsninger, som kan tilfredsstille behovene hos moderne forbrugere, der ofte er på farten og har brug for hurtig opladning af flere enheder samtidig.

Det bliver spændende at se, hvordan NIO's nye produkter vil klare sig på det internationale marked, hvis de beslutter sig for at lancere uden for Kina.