LG med helt nyt "smart" produkt: Bruger helt speciel teknologi

Christian Pedersen

2 uger siden

|

01/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du leder efter et produkt til virkelig at opgradere dit smart home, så bør du læse med her.

Mest læste i dag

LG har netop afsløret et spændende nyt produkt, der markerer en ny æra for teknologigiganten inden for smart home-teknologi.

Kun få uger efter opkøbet af den hollandske virksomhed Athom, kendt for deres smarthome-hub Homey, er LG klar med en ny hub, ThinQ ON, som integrerer Homey-platformen og en indbygget smart-højttaler.

Integrationen af Homey-teknologi

Med købet af 80% af Athom tidligere i år, har LG nu muligheden for at integrere Homey-teknologien direkte i sine produkter.

Resultatet er ThinQ ON, en hub til dit smart home, som både fungerer som en smarthome-hub og en smart-højttaler.

Dette produkt vil blive fremvist på IFA i Berlin i næste uge.

Den nye hub beholder Homeys karakteristiske runde design, men kommer i hvid og er udstyret med en højttaler, der gør det muligt at bruge stemmestyret assistentteknologi. Sådan skriver LG i en pressemeddelelse.

Stemmestyring og udvidet kompatibilitet

LG beskriver den nye hub som en del af deres strategi for at levere "empatisk" AI, hvilket betyder, at den kan interagere mere intuitivt og naturligt med brugerne.

ThinQ ON understøtter også Matter-protokollen, hvilket sikrer, at enheden kan fungere på tværs af mange forskellige smarthome-enheder og systemer.

Derudover er hubben kompatibel med platformen i Homey-universet, hvilket giver adgang til over 1.000 apps i Homey App Store.

Hvad kan vi forvente?

Selvom LGs pressemeddelelse mangler detaljer om de specifikke funktioner og rækkevidde for ThinQ ON, står det klart, at produktet vil kunne forbinde med en lang række smarthome-enheder.

Dette nye produkt kunne meget vel blive et vigtigt skridt for LG i deres strategi om at udvide deres smart home-løsninger.

Forventningerne er høje, og der vil utvivlsomt blive holdt et vågent øje, når LG løfter sløret for flere detaljer om ThinQ ON på IFA i Berlin.

Prisen og lanceringsdatoen er endnu ukendt, men vi kan håbe på mere information snart.