Google nye EarBuds er både smartere og mindre larmende

Christian Pedersen

5 uger siden

|

15/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pixel Buds Pro 2 er virkelig værd at holde øje med.

Mest læste i dag

Google har netop præsenteret deres seneste opgradering i serien af trådløse høretelefoner, Pixel Buds Pro 2, og de er fyldt med imponerende nyheder.

Blandt de største forbedringer er den nye Tensor A1-chip, som er en dedikeret AI-processor, der giver en hidtil uset lydoplevelse.

Med denne chip er Google i stand til at tilbyde avanceret støjreduktion, kendt som Silent Seal 2.0, der tilpasser sig omgivelserne op til 3 millioner gange i sekundet.

Denne teknologi er dobbelt så effektiv som den tidligere model, hvilket sikrer, at brugerne kan nyde deres musik uden forstyrrelser fra omgivelserne.

Integreret AI-assistent og bedre komfort

En anden banebrydende funktion er integrationen af Google’s Gemini-assistent direkte i Pixel Buds Pro 2.

For første gang kan brugerne nu interagere med Gemini uden at skulle røre ved deres telefon.

Dette gør det muligt at have naturlige samtaler med Google-assistenten, selv når telefonen er låst.

Gemini er designet til at forstå kontekst bedre, hvilket betyder, at du ikke længere behøver at huske specifikke kommandoer. Det skriver Lydogbilde.

Google har også arbejdet hårdt på at forbedre komforten og pasformen.

Ved hjælp af data fra 45 millioner øreskanninger har de udviklet en speciel stabilisator, der sikrer, at ørepropperne sidder bedre og mere behageligt i øret.

Pixel Buds Pro 2 er 27 procent mindre og 24 procent lettere end deres forgænger, hvilket gør dem ideelle til langvarig brug.

Forbedret lydkvalitet og længere batterilevetid

Lydkvaliteten har også fået et løft med nye 11 mm drivere, der leverer kraftigere bas og klarere diskant.

Den indvendige konstruktion inkluderer et kammer dedikeret til høje frekvenser, hvilket sikrer en mere detaljeret lydoplevelse.

Med den nye Tensor A1-chip kan musikken og støjreduktionen processeres uafhængigt af hinanden, hvilket bevarer musikkens kvalitet, selv når støjreduktionen er aktiveret.

Pixel Buds Pro 2 har en batterilevetid på op til 8 timer med aktiv støjreduktion, og op til 30 timer med det medfølgende ladeetui.

De kommer i flere farver, herunder porcelænshvid, hasselnødfarvet, vintergrøn og ferskenrosa, og vil være tilgængelige fra 26. september til en pris på 2.990 kroner.