Google Maps får helt ny opdatering: Gælder disse enheder

Christian Pedersen

3 timer siden

|

24/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Google Maps til Android Auto har fået en ny opdatering. Her er, hvad den indeholder.

Mest læste i dag

Google Maps har netop modtaget en større opdatering, som især vil gøre køreturen nemmere for brugere af Android Auto.

Den nye opdatering ændrer den måde, vognbaner vises på, hvilket gør det lettere for bilister at placere sig korrekt i trafikken.

Bedre vognbanevisning

Den største ændring, som brugere vil bemærke, er en mere tydelig fremvisning af vognbaner.

Tidligere har Google Maps allerede vist, hvilken bane man skulle køre i, men nu er afstanden mellem pilene i vognbanerne øget.

Det betyder, at det er lettere at aflæse, hvilken bane der er den rigtige, især når man befinder sig på ukendt terræn.

Ny rapporteringsfunktion

Som en del af den generelle opdatering, som blev annonceret i juli, har Google også introduceret muligheden for at rapportere om hændelser på vejene.

Brugere kan nu indberette trafikuheld, køer, vejarbejde og andre forhindringer, hvilket hjælper andre bilister med at navigere sikkert og effektivt. Det skriver Mobilsiden.

Sådan får du opdateringen

For at få adgang til de nye funktioner er det vigtigt at sikre, at du har den nyeste version af Google Maps installeret fra Google Play Butik.

Opdateringen bliver rullet ud i etaper, så nogle brugere vil få den før andre.

Google Maps er allerede danskernes foretrukne navigationsapp, og med den nye opdatering cementeres dens position yderligere.

Android Auto-brugere nyder godt af de regelmæssige forbedringer og opdateringer, som gør deres kørselsoplevelse både mere sikker og problemfri.

Denne opdatering viser endnu en gang, hvorfor det er vigtigt at have en bil, der understøtter Android Auto eller Apple CarPlay, for at sikre problemfri integration mellem mobil og bil.