Google fjerner nu denne funktion

Nicolai Busekist

2 timer siden

|

24/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Google har informeret sine brugere om en ændring, der træder i kraft i slutningen af oktober.

Mest læste i dag

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Google hele tiden er under forandring. Derfor sker det også ofte, at de vælger at tilføje eller fjerne funktioner i deres mange tjenester og værktøj. Netop dette har de valgt at gøre igen, men de har dog ikke forklaret, hvorfor de har truffet denne beslutning.

Google har meldt ud, at det ikke længere vil være muligt at modtage notifikationer i Google Trends, hvilket ellers har været et af de mest benyttede aspekter af denne tjeneste.

"Fra den 29. oktober 2024 vil notifikationer i Google Trends ikke længere blive understøttet. Eksisterende notifikationer vil herefter ikke længere blive sendt. Det vil heller ikke være muligt at oprette nye notifikationer via abonnementsiden," oplyser Google ifølge 5min.

Indtil den 29. oktober 2024 kan abonnementer på Google Trends stadig kopieres, hvis man ønsker at beholde en kopi af disse. Google informerer om to alternative måder at få informationer om trends.

"Vi er klar over, at denne ændring kan påvirke, hvordan du holder dig opdateret om trends. Selvom e-mailabonnementer ikke længere vil blive understøttet, er der alternative måder at få informationer om trends på," lyder det fra Google.

Alternativerne er, at man kan skrive sig op til et nyhedsbrev. På Google Trends-startsiden kan du tilmelde dig et dagligt nyhedsbrev. Du vil derefter modtage de nyeste trends via e-mail.  

Hvis du abonnerer på RSS-feedet, vil du blive informeret i realtid om nyheder om forskellige emner, der trender. Det er dog en anden måde at bruge denne tjeneste på, da du dermed ikke kan få besked om specifikke trends, som ellers har været tilfældet før.

Har du blot et ønske om at blive holdt opdateret med de seneste nye trends, så kan enten RSS-feedet eller nyhedsbrevet dog sagtens bruges til dette formål.