Er du godt beskyttet mod virusser? Her er de bedste antivirus-programmer i 2024

Skrevet af Christian Pedersen

3 uger siden

|

28/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Cybersikkerhed bliver mere og mere nødvendigt, men en af de ting, som du selv kan gøre, er at få et godt antivirus-program.

Mest læste i dag

Virusser og malware bliver stadigt mere sofistikerede, og det er vigtigere end nogensinde at sikre sin computer med et pålideligt antivirus-program.

Her er en guide til de bedste antivirus-programmer i 2024.

Norton 360

Norton 360 tilbyder omfattende beskyttelse mod virusser, malware og ransomware. Med funktioner som VPN, password manager og forældrekontrol er det en komplet sikkerhedspakke.

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security tilbyder stærk beskyttelse mod malware og har ekstra funktioner som tyverisikring og filkryptering. Det har minimal påvirkning på systemets ydeevne.

Kaspersky Total Security

Kaspersky Total Security tilbyder omfattende beskyttelse mod virusser og sikkerhedstrusler. Det inkluderer beskyttelse af onlinebetalinger og forældrekontrol, kendt for præcis malware-detektion.

McAfee Total Protection

McAfee Total Protection tilbyder stærk beskyttelse mod virusser, spyware og ransomware. Med identitetsbeskyttelse, webbeskyttelse og sikker VPN er det brugervenligt og har omfattende kundesupport.

Trend Micro Maximum Security

Trend Micro Maximum Security beskytter effektivt mod malware og phishing-angreb. Det inkluderer forældrekontrol, password manager og systemoptimering.

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium tilbyder beskyttelse mod alle typer malware og inkluderer password manager, datakryptering og anti-tyveri beskyttelse. Kendt for hurtig scanning og lavt ressourceforbrug.

At vælge det rigtige antivirus-program er afgørende for at beskytte dine enheder og personlige oplysninger mod virusser og cybertrusler.

Vælg et program, der tilbyder den bedste balance mellem beskyttelse og ydeevne.