Elon Musk giver fuld støtte til Trump og satser alt

Christian Pedersen

1 uge siden

|

08/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu har Elon Musk virkelig taget en chance.

Mest læste i dag

Elon Musk, verdens rigeste mand og stifter af Tesla, har nu offentligt erklæret sin fulde opbakning til Donald Trump i den igangværende præsidentvalgkamp.

I et interview med den tidligere Fox News-vært Tucker Carlson, understreger Musk sin støtte til Trump og advarer om, at fremtidige valg kan miste deres legitimitet, hvis Demokraterne igen vinder magten.

En frygt for fremtidige valg

Ifølge Musk vil yderligere fire år med en demokratisk administration resultere i en radikal ændring af det politiske landskab i USA.

Han forudser, at Demokraterne vil fokusere på at bosætte migranter i svingstaterne, hvilket ifølge ham vil føre til et ubalanceret valgresultat.

Musk argumenterer, at mange svingstater ofte afgøres af få tusinde stemmer, og at hundredtusindvis af nye indbyggere med potentielt demokratisk tilhørsforhold kan ændre den politiske balance. Det skriver Ritzau.

Satser alt på Trump

Under interviewet diskuterer Carlson og Musk også de potentielle konsekvenser for Musk selv, hvis Trump ikke skulle vinde valget.

Da Carlson bemærker, at Musk risikerer meget ved at støtte Trump så åbenlyst, svarer Musk med et karakteristisk skarpt svar: "Ja, jeg satser det hele nu, baby."

Dette markante skridt fra Musk viser, at han er villig til at tage store risici i sin politiske støtte.

Hvorvidt hans forudsigelser vil holde stik, og hvordan det påvirker hans eget omdømme og virksomhed, bliver spændende at følge i den kommende tid.