Denne lille dims tager danske hjem med storm: Spar stort på elregningen

Christian Pedersen

2 uger siden

|

10/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du endnu ikke har denne lille dims, så bør du tage og få den.

Mest læste i dag

Danske hjem oplever en revolution inden for energistyring takket være en lille, men kraftfuld dims: Heartbeat AI fra 1KOMMA5°.

Denne avancerede energistyringsenhed har spredt sig hurtigt og hjulpet mange med at spare på elregningen.

Intelligent energistyring

I løbet af de sidste par måneder har intelligent energistyring fået stor opmærksomhed i Danmark og resten af Europa.

Over 25.000 enheder er allerede installeret. 1KOMMA5°, en dansk-tysk virksomhed, står bag denne innovation og er nu markedsleder i Europa. Det skriver Nyheder24.

Bedre økonomi for forbrugerne

1KOMMA5° arbejder for at skabe et sammenkoblet energinetværk, hvor alle husstande har adgang til den billigste og grønneste strøm.

Tobias Nielsen, Salgs- & Marketingdirektør i 1KOMMA5° Danmark, understreger nødvendigheden af intelligent energistyring for at lette presset på elnettet og sikre, at strømforbruget forbliver grønt og billigt.

Hvad er Heartbeat AI?

Heartbeat AI er en avanceret energistyringsenhed, der anvender kunstig intelligens og avancerede algoritmer til at optimere elforbruget i private hjem og små erhvervsanlæg.

Systemet er tilkoblet elbørsen og vejrudsigten for at sikre, at husholdningen altid får den billigste og grønneste strøm.

Med Energy Trader-funktionen automatiseres indkøb og salg af strøm på de tidspunkter, hvor der er størst besparelse og fortjeneste.

Dette resulterer i store besparelser på elregningen og en øget andel af vedvarende energi i husstanden.

Sådan fungerer det

Heartbeat AI har allerede skabt store besparelser for mange danske husejere.

Enheden er hurtigt ved at blive populær på det danske marked, og dens effektivitet er især synlig i vinterhalvåret.

Den intelligente energistyring har vist sig at være en gamechanger, og med over 25.000 installationer i europæiske husstande er potentialet enormt.

Heartbeat AI er ikke kun et skridt fremad for individuelle besparelser, men også for en bæredygtig fremtid med grønnere energiforbrug.

Så hvis du leder efter en måde at reducere din elregning på, kan Heartbeat AI være løsningen, der tager dit hjem med storm og sparer dig penge på lang sigt.