Den næste PlayStation-generation består af noget helt særligt - ikke set før

Christian Pedersen

6 dage siden

|

12/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den næste PlayStation kommer højst sandsynlig til at bestå af to distinkte konsoller.

Mest læste i dag

PlayStation-fans kan begynde at glæde sig, for den næste generation af Sonys ikoniske spilkonsol ser ud til at blive noget helt særligt.

Ifølge nye rygter arbejder Sony nemlig på at lancere to distinkte konsoller som en del af deres kommende PlayStation 6-serie.

Dette afsløres af en troværdig insider fra AMD, som har delt detaljer om udviklingen. Det skriver Neogaf.

To konsoller – to forskellige målgrupper

Den store nyhed er, at Sony angiveligt udvikler to forskellige versioner af den nye PlayStation-generation.

Den ene af konsollerne forventes at være mindre kraftfuld og dermed billigere at producere, hvilket kan gøre den mere tilgængelig for flere gamere.

Modellen kan måske sammenlignes med Microsofts strategi med Xbox Series X og den mindre, billigere Xbox Series S.

Men der spekuleres også i, om den mindre kraftfulde enhed kunne være en håndholdt version, som kunne tage konkurrencen op med de populære håndholdte spilsystemer.

Uanset hvad, tyder meget på, at Sony planlægger at tilbyde forbrugerne valgmuligheder, der passer til både forskellige behov og budgetter.

Hvad kan vi forvente?

Selvom Sony endnu ikke har bekræftet noget officielt, er det klart, at deres næste generation vil bryde med de traditionelle rammer.

To separate konsoller giver dem mulighed for at appellere bredt til både hardcore-gamere og dem, der søger en mere prisvenlig løsning.

AMD-insideren har afsløret, at der allerede arbejdes på to forskellige SoC’er (system-on-a-chip), som vil drive de nye enheder.

Spillere verden over må nu vente spændt på flere detaljer om den næste PlayStation-generation, som kan sætte nye standarder for gaming.