Danskerne køber dette produkt som aldrig før: "Det er helt vildt"

Christian Pedersen

12 uger siden

|

25/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Power har aldrig set så stor en stigning i salget af et produkt.

Mest læste i dag

Det danske sommervejr har sendt mange danskere på flugt til varmere himmelstrøg, og med i kufferten er der en særlig ting, som bliver revet ned fra hylderne som aldrig før.

Powerbanks er blevet et must-have for rejsende, festivalgæster og de såkaldte "preppere", der forbereder sig på nødsituationer.

Rekordsalg af powerbanks

Hos elektronik- og hvidevarekæden POWER oplever man i øjeblikket en massiv efterspørgsel på powerbanks.

Ifølge Maksim Nefedjev, salgschef for Telecom hos POWER, er salget steget eksplosivt: "Salget af powerbanks går amok i øjeblikket, og vi er ved at løbe tør både i butikkerne og på vores nordiske centrallager." Det skriver Power i en pressemeddelelse.

Især de store powerbanks hitter

Det er især de store powerbanks med en kapacitet på 20.000 mAh, der er populære.

Disse enheder kan holde længere tid og oplade flere devices, hvilket gør dem ideelle for både rejsende og festivalgæster.

Danskerne vælger powerbanks med høj kapacitet for at sikre, at hele familiens telefoner og andre gadgets kan holdes kørende.

Solar-powerbanks i høj kurs

En anden tendens, der har overrasket salgsteamet hos POWER, er den voldsomme stigning i salget af powerbanks med solceller.

"Normalt sælger vi ganske få powerbanks, der kan oplades med solceller, men vi oplever i øjeblikket en stigning i salget på 1.000% af den type, vi kalder Solar," siger Maksim Nefedjev.

Strøm i nødsituationer

Den øgede interesse for solar-powerbanks skyldes blandt andet deres evne til at oplades med sollys, hvilket gør dem yderst praktiske under nødsituationer, hvor der måske ikke er adgang til elektricitet.

Denne type powerbank er blevet et populært valg blandt dem, der følger myndighedernes anbefalinger om at være forberedt på nødsituationer.

Praktisk på rejsen

For de mange danskere, der planlægger at rejse sydpå, er en powerbank en nødvendighed.

Den kan nemt pakkes i håndbagagen og sørger for, at alle familiens enheder kan holdes opladet.

Det er dog vigtigt at tjekke flyselskabets bagageregler, da der kan være restriktioner for, hvor stor en powerbank man må medbringe.

Powerbanks er ikke kun en praktisk løsning for rejsende, men også en nødvendighed for festivalgæster og familier, der ønsker at være forberedt på enhver situation.

Det er klart, at dette lille stykke teknologi er blevet en fast del af danskernes pakkeliste.