Apple event tirsdag d. 7 Maj: Her er alle nyhederne

Skrevet af Christian Pedersen

1 uge siden

|

06/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Se her alle de nye produkter, der skal lanceres.

Mest læste i dag

Med en historisk pause siden sidste opdatering, står Apple klar til at lancere nye iPad-modeller og tilbehør den 7. maj kl. 16.00.

Fans og analytikere spidser ører, idet Apple forventes at præsentere væsentlige fornyelser, der kan ruske op i tablet-markedet og måske endda booste de faldende salgstal.

De nye iPads: Revolution inden for rækkevidde

Kernen i præsentationen vil være de nye iPad Pro-modeller, der for første gang vil få OLED-skærme, hvilket lover en uovertruffen visuel oplevelse.

Denne skærmteknologi vil ikke alene forbedre billedkvaliteten men også tillade tyndere enheder.

"Det nye design og de forbedrede skærme vil bringe iPad Pro til nye højder," forventes Tim Cook at udtale under eventet.

Disse modeller vil blive tilgængelige i to skærmstørrelser, 11,0 tommer og 12,9 tommer, og de er de første til at indarbejde Apples nye M4-processor.

iPad Air vil ikke stå tilbage, idet den introducerer en ny, større model på 12,9 tommer, hvilket bringer den på niveau med størrelsen på iPad Pro til en mere overkommelig pris.

Tilbehøret får også en overhaling

Ud over de nye iPads, lancerer Apple også en ny generation af Apple Pencil, som for første gang vil inkludere haptisk feedback, en funktion der vil forbedre brugerinteraktionen ved at tilføje fysiske sensationer til digitale handlinger.

Samtidig får det populære Magic Keyboard en kraftig opdatering.

Det nye keyboard forventes at være mere holdbart og give iPad'en et mere laptop-lignende udseende og fornemmelse.

Ser frem mod en lysere fremtid

Mens tirsdagens event fokuserer på hardware, puster det også liv i forventningerne til Apples kommende software-annonceringer.

"Disse hardware-opdateringer lægger grunden til spændende nye softwaremuligheder, som vi vil udforske senere på året," vil Cook sandsynligvis tilføje.

Med disse fornyelser håber Apple at revitalisere interessen for deres iPad-linje og sætte en ny standard for, hvad forbrugerne kan forvente af en high-end tablet

Det skriver mobilsiden.