Apple's iOS 18 vil kun fungere på disse udvalgte iPhones

Skrevet af Christian Pedersen

2 uger siden

|

02/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Apple's nye operativsystem iOS 18 kommer snart ud, men det vil kun fungere på udvalgte iPhones. Se hvilke her.

Mest læste i dag

Apple forbereder lanceringen af iOS 18 til juni, men denne opdatering vil ikke være tilgængelig for alle iPhone-modeller.

Ifølge Daily Mail vil brugere af iPhones ældre end 2018-modellerne, herunder SE-serien og 8 Plus eller tidligere, ikke kunne opgradere til det nye operativsystem.

iOS 18, som beskrives som Apples "største" opgradering til dato, forventes at integrere avancerede sprogmodeller og andre AI-teknologier, der kræver mere kraftfuld hardware end ældre enheder kan tilbyde.

"De nyere funktioner i iOS 18 kræver mere processorkraft og RAM, end de ældre iPhone-modeller kan levere," forklarer en talsperson fra Apple.

Kun iPhones med en A12 Bionic-chip eller nyere vil kunne køre iOS 18.

Dette omfatter iPhone XR, XS og XS Max samt alle nyere modeller.

"Disse enheder er udstyret til at håndtere de kraftfulde nye funktioner, der kommer med den nyeste iOS-opdatering," tilføjer talspersonen.

Apple har traditionelt set frasorteret ældre iPhone-modeller, der ikke kan understøtte de nyeste iOS-udgivelser, og i år er ingen undtagelse.

Enheder med A11 Bionic-chippen (fundet i iPhone X, 8 og 8 Plus) og A10 Fusion-chippen (fundet i iPhone 7 og 7 Plus) vil ikke modtage opdateringen.

Hvis din iPhone ikke er en model fra serie 11 til 15 eller en af de nyere SE, XR eller XS-modeller, vil du miste adgangen til iOS 18 og alle fremtidige softwareopdateringer.

Dette skridt understreger vigtigheden af hardwarekapacitet i takt med at softwarekravene stadig bliver mere avancerede.

Det skriver thenews