AirPods-opdatering: Helt ny funktion tilgængelig

Christian Pedersen

5 uger siden

|

17/06/2024
Nyheder
Foto: Apple
Foto: Apple
Opdater dine AirPods og få denne helt nye funktion.

Mest læste i dag

Apple har annonceret en række nye funktioner til AirPods, som vil blive tilgængelige via en gratis opdatering senere på året.

Denne spændende nyhed blev præsenteret under Apples årlige udviklerkonference, WWDC, hvor flere store softwareopdateringer også blev afsløret.

Siri Interaktioner med AirPods

En af de mest bemærkelsesværdige nye funktioner er Siri Interaktioner, som gør det muligt for brugerne at acceptere eller afvise opkald ved at nikke eller ryste på hovedet.

Dette er specielt nyttigt i situationer, hvor man ikke ønsker at tale højt, for eksempel i et fyldt tog eller på et stille kontor.

Funktionen udnytter H2-chippen i AirPods Pro (2. generation) og tillader også interaktion med beskeder og notifikationer uden at skulle tale.

Forbedret opkaldskvalitet med Voice Isolation

En anden stor opdatering er introduktionen af Voice Isolation på AirPods Pro.

Denne funktion, som allerede findes på Mac, iPhone og iPad, bruger kunstig intelligens til at fjerne baggrundsstøj og forbedre talekvaliteten.

Det betyder, at opkald vil være klarere, selv i støjende omgivelser.

For at drage fordel af denne funktion skal man have anden generation af AirPods Pro, da det kræver H2-chippen. Det skriver Gbnews.

Gaming Mode med Personalised Spatial Audio

iOS 18 inkluderer også en ny Gaming Mode, som optimerer enhedens ydeevne til grafiktunge spil ved at lukke baggrundsprocesser.

Sammen med dette er der forbedringer i lydoplevelsen for spil, hvor dynamisk hovedsporing og lavere lydforsinkelse introduceres.

Dette giver en mere fordybende gamingoplevelse med AirPods Pro, der nu også understøtter 16-bit, 48kHz lyd i stemmechat.

Automatisk firmwareopdatering

Firmwareopdateringer til AirPods sker automatisk, når de er tilsluttet en iPhone, iPad eller Mac via Bluetooth og er inden for Wi-Fi rækkevidde.

Brugerne behøver ikke at gøre noget manuelt for at få de nyeste funktioner, da opdateringerne installeres automatisk.

Forventet lancering

Apple har endnu ikke annonceret en præcis lanceringsdato for opdateringen, men hvis de følger deres sædvanlige tidsplan, kan vi forvente, at de nye funktioner vil være tilgængelige i september.

Opdateringen vil være tilgængelig for AirPods Pro (2. generation), AirPods Max og AirPods (3. generation).

Denne opdatering bringer en række forbedringer og nye funktioner til AirPods, hvilket gør dem endnu mere nyttige og alsidige for brugerne.

Hold øje med opdateringen, der snart kommer, og oplev de nye muligheder med dine AirPods.