AirPods Max 2024: Nye farver til den gamle hovedtelefon

Christian Pedersen

3 dage siden

|

16/09/2024
Nyheder
Foto: Apple
Foto: Apple
AirPods Max har fået et frisk pust.

Mest læste i dag

Apple har netop afsløret en opdatering af deres populære AirPods Max, og selvom mange havde håbet på en teknologisk forbedring, er det i stedet nye farver, der præger ændringerne.

Det er nu næsten fire år siden, AirPods Max blev lanceret, og trods det tidens tand i teknologiverdenen har Apple valgt ikke at opgradere det indre, men blot give dem et friskt ydre med nye farvevalg.

Gammelt design med en ny farvepalet

De nye AirPods Max beholder det velkendte design og de tekniske specifikationer fra 2020-modellen.

Det betyder, at brugerne fortsat får en hovedtelefon med Bluetooth 5.0 og H1-chippen, der er fra 2019.

Lydkvaliteten er stadig i topklasse, men batterilevetiden på 20 timer, som mange anser for middelmådig, er forblevet uændret. Det skriver Giga.

USB-C og intet andet nyt

En lille ændring er dog USB-C-stikket, som har erstattet det tidligere Lightning-stik.

Dette er en velkommen opdatering for mange brugere, især efter skiftet til USB-C på de nye iPhones, men for de teknologisk interesserede, der havde håbet på større forbedringer, er dette næppe tilfredsstillende.

En modeklassiker fremfor teknologiens spydspids

På trods af den manglende teknologiske opgradering formår Apple at holde prisen på AirPods Max oppe – 4300 kroner, hvilket gør dem til en af de dyreste hovedtelefoner på markedet.

Men hvorfor kan Apple slippe afsted med dette?

Svaret ligger i, at AirPods Max har opnået status som et modeikon.

Berømtheder som Timothée Chalamet og modemagasiner som Vogue har gjort disse hovedtelefoner til et fashion statement, snarere end blot en teknologisk gadget.

Med de nye farver og et tidløst design vil AirPods Max fortsat finde vej til forbrugere, der søger stil, selvom teknologien bag er ved at blive gammel.