Samsung Galaxy S25 Ultra udkommer snart: Kan få en stor opgradering

Christian Pedersen

6 uger siden

|

12/06/2024
Mobil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Samsung Galaxy S25 Ultra står til at få en stor kameraopgradering og meget mere.

Mest læste i dag

Samsung Galaxy S25 Ultra forventes at blive lanceret i januar 2025, og de seneste lækager tyder på betydelige opgraderinger i kameraafdelingen.

Informationer fra det velkendte Ice Universe-læk på det kinesiske sociale medie Weibo antyder, at den kommende Ultra-model vil have fire imponerende kameraer på bagsiden. Det skriver Techradar.

Kameraopgraderinger

Ifølge lækagen vil Samsung Galaxy S25 Ultra være udstyret med følgende kameraer:

  • Et 200 MP primært kamera

  • Et 50 MP supertele-kamera med 5x optisk zoom

  • Et 50 MP sekundært tele-kamera med 3x optisk zoom

  • Et 50 MP ultravidvinkel-kamera

Disse opgraderinger markerer en betydelig forbedring i forhold til Samsung Galaxy S24 Ultra, som har et 10 MP telefoto-kamera (med 3x optisk zoom) og et 12 MP ultravidvinkel-kamera.

Det er et stort skridt opad med hensyn til antallet af megapixel og potentielt også kvaliteten af foto- og videooptagelser.

Specifikationer og AI-opgraderinger

Udover kameraopgraderingerne forventes Galaxy S25 Ultra også at byde på nogle af de mest avancerede specifikationer, som Samsung nogensinde har tilbudt.

Der er rygter om store AI-opgraderinger, der kan forbedre brugeroplevelsen betydeligt.

Dette kunne inkludere alt fra forbedret billedbehandling til smartere assistentfunktioner.

Sammenligning med tidligere modeller

Mens tidligere lækager antydede, at Galaxy S25 Ultra kunne have et tredobbelt kameraopstilling, tyder de seneste oplysninger på, at Samsung holder fast i en quad-kamera opsætning.

Dette ville hjælpe med at differentiere Ultra-modellen fra Galaxy S25 og Galaxy S25 Plus, som forventes at have færre kameraer.

Fremtidige Samsung-lanceringer

Vi kan muligvis få flere fingerpeg om Galaxy S25 Ultra's kameraer og andre funktioner ved lanceringen af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 den 10. juli.

Samsung plejer at introducere nye teknologier i deres foldbare telefoner, som senere finder vej til deres flagskibstelefoner.

Samsung Galaxy S25 Ultra ser ud til at blive en kraftfuld og alsidig enhed, der vil appellere til både fotoentusiaster og dem, der søger den nyeste teknologi.

Vi ser frem til at holde dig opdateret med alle de seneste nyheder om denne spændende nye udgivelse.