Google afsløret i kæmpe "leak": Billeder af Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro

Skrevet af Christian Pedersen

2 dage siden

|

15/05/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Google nye telefoner er netop blevet afsløret. Læs med for at høre mere om dem.

Mest læste i dag

Lækagen af de nye Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro har allerede skabt stor interesse, måneder før den officielle lancering.

For første gang ser det ud til, at Google vil lancere tre modeller på én gang: Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, og Pixel 9 Pro XL.

Kig på de lækkede billeder og specifikationer

De lækkede billeder viser, at Google Pixel 9-serien vil byde på imponerende specifikationer og et forfinet design.

Ifølge lækagerne får Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro henholdsvis 6,24" og 6,34" skærme, mens Pixel 9 Pro XL får en stor 6,73" skærm.

Alle tre modeller vil blive drevet af det nye Tensor G4-chipsæt, som lover forbedret ydeevne og effektivitet.

Kamera og yderligere funktioner

På kamerafronten er der også spændende nyheder.

Google Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro XL vil begge være udstyret med tre 50 MP-kameraer, herunder et periskop-telefotoobjektiv med 5x optisk zoom.

Google Pixel 9 vil have et hovedkamera og et ultrawide, hvilket tyder på, at Google fortsætter med at satse på fotograferingskapaciteter.

En vigtig strategi for Google

"Med introduktionen af Google Pixel 9-serien håber vi at sætte en ny standard for smartphone-teknologi og brugeroplevelse," udtaler en talsperson fra Google.

Dette tyder på, at Google har store ambitioner for deres nyeste smartphones, især når det kommer til at konkurrere med andre store navne som Samsung og Apple.

Med denne serie søger Google at styrke sin position på markedet, især i Danmark, hvor salget af tidligere modeller har været forholdsvist lavt.

Google Pixel 9-serien er en direkte udfordrer til Apples kommende iPhone 16-serie og kunne måske ændre dynamikkerne i den skarpe konkurrence på smartphone-markedet.

Google Pixel 9-serien forventes officielt lanceret i oktober, og mange venter spændt på, om disse lækager vil holde stik.

Det skriver mobilsiden.