Windows 11-brugere kan ånde lettet op – Microsoft retter irriterende fejl

Christian Pedersen

3 dage siden

|

16/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bare rolig. Denne fejl er nu blevet rettet af Microsoft.

Mest læste i dag

Microsoft har netop lanceret en ny opdatering til Windows 11, der retter en fejl, som har skabt frustration blandt mange brugere.

Problemet har i høj grad påvirket Windows’ filhåndteringssystem, kaldet Stifinder (File Explorer), som mange har rapporteret om forsinket respons og problemer med at åbne, kopiere og flytte filer.

Fejlen opstod især, når brugerne forsøgte at åbne Stifinder via proceslinjen.

Det medførte, at systemet ikke reagerede korrekt, hvilket gjorde daglige opgaver som filhåndtering langsommere og mere besværlig. Det skriver Giga.

Men nu har Microsoft bekræftet, at denne fejl er blevet løst i den seneste opdatering.

Opdateringen er inkluderet i build 22635.4005, og brugere vil gradvist modtage rettelsen som en del af den næste større opdatering, som forventes at blive rullet ud den 10. september 2024.

For dem, der ikke ønsker at vente på den automatiske opdatering, er det muligt at fremskynde processen ved manuelt at tjekke for opdateringer.

Det kan gøres ved at åbne Windows-indstillinger med tastaturgenvejen Windows-tast + I, navigere til Opdatering og sikkerhed, og derefter vælge Windows Update og tjekke for eventuelle tilgængelige opdateringer.

Denne fejlrettelse er et vigtigt skridt for Microsoft, der fortsætter med at forbedre Windows 11's funktionalitet og stabilitet, og brugerne kan nu se frem til en mere gnidningsfri oplevelse.