Windows 11 24H2: Ny opdatering bringer de mest eftertragtede funktioner

Christian Pedersen

7 uger siden

|

29/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye Windows opdatering kommer med funktioner, som folk virkelig har efterspurgt meget.

Mest læste i dag

Windows-brugere kan se frem til en række spændende opdateringer, når Microsoft ruller den nye Windows 11 24H2-version ud.

Denne opdatering introducerer flere efterspurgte funktioner, som vil forbedre brugeroplevelsen betydeligt.

Forbedret startmenu og låseskærm

Med Windows 11 24H2 får Startmenuen et nyt design, der inkluderer en kontomanager, som giver brugerne et hurtigt overblik over deres Microsoft-konto og nem adgang til kontoen indstillinger.

Låseskærmen er også blevet opdateret og viser nu ikke kun vejrinformationer, men også sportsresultater, trafikmeldinger og finansnyheder.

Denne forbedring gør det nemmere for brugerne at få adgang til vigtig information uden at låse deres enhed op. Det skriver Winfuture.

Opdateret filhåndtering

File Explorer er blevet opdateret med nye funktioner, der gør filhåndtering mere intuitiv.

Nu kan brugerne trække og slippe filer mellem breadcrumbs i adresselinjen, hvilket gør det lettere at navigere gennem komplekse mappestrukturer.

Dette er en stor hjælp for dem, der arbejder med mange filer og mapper på daglig basis.

Ny emoji-support

Windows 11 24H2 understøtter nu Emoji-standarden 15.1, hvilket betyder, at brugerne har adgang til nye emojis som horisontal og vertikal hovedrysten, en føniks, en lime, en brun svamp og en brækket kæde.

Disse tilføjelser gør det nemmere at udtrykke sig med et bredere udvalg af symboler.

Forbedrede delingsfunktioner

Delingsfunktionen i Windows er blevet forbedret markant.

En af de mest bemærkelsesværdige ændringer er, at det nu er umuligt at lukke delingsvinduet ved et uheld ved at klikke udenfor det.

Dette skal nu gøres aktivt ved at bruge lukkeknappen.

Desuden kan brugerne nu oprette QR-koder til webadresser og cloud-filer direkte fra delingsvinduet, hvilket gør det lettere at dele information mellem enheder.

Optimeret task manager

Task Manager i Windows 11 24H2 har fået flere forbedringer, herunder en ændring af enhederne for DDR-hastighed fra MHz til MT/s.

Denne ændring giver en mere præcis måling af ydeevnen.

Der er også blevet arbejdet på at forbedre pålideligheden og ydeevnen ved processortilstandsfiltrering, hvilket vil gavne brugere med mange kørende applikationer.

Øget sikkerhed og synkronisering

Windows Backup er blevet udvidet til at inkludere lydindstillinger, hvilket er praktisk for brugere, der bruger tid på at tilpasse deres lydmiljø.

Derudover kan brugerne nu nemt tilføje en genoprettelses-e-mail til deres Microsoft-konto, hvilket øger sikkerheden og gør det lettere at gendanne adgangen til kontoen.

Den nye Windows 11 24H2-opdatering bringer en række forbedringer og nye funktioner, der vil glæde mange brugere.

Fra en forbedret startmenu og låseskærm til avancerede delingsfunktioner og opdateret File Explorer, viser Microsoft deres engagement i at forbedre brugeroplevelsen.

Det bliver spændende at se, hvordan brugerne tager imod disse nye funktioner, når opdateringen bliver tilgængelig for alle.