Viaplay lancerer ny Premium-pakke: Så meget dyrere er den

Christian Pedersen

4 uger siden

|

19/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vil du betale lidt ekstra for denne premium-pakke?

Mest læste i dag

Viaplay har netop præsenteret en ny streamingpakke, Viaplay Premium, som nu bliver den dyreste og mest omfattende løsning på platformen.

Denne lancering markerer en opgradering fra den tidligere top-pakke, Viaplay Total, og retter sig mod brugere, der ønsker adgang til et endnu bredere udvalg af indhold.

Hvad indeholder Viaplay Premium?

Viaplay Premium inkluderer alt det, som Viaplay Total allerede tilbyder, men tilføjer ekstra funktioner og eksklusivt indhold. Blandt de nye fordele er:

  • Viaplay Sport News: En nyhedskanal dedikeret til sport, hvor brugerne kan følge de seneste sportsbegivenheder og nyheder.

  • Eksklusiv sport: Adgang til sportsbegivenheder som 1. division fodbold for mænd (NordicBet Ligaen), pokalturneringen for mænd (Oddset Pokalen), samt opfølgning og højdepunkter gennem Viaplay Highlights.

  • Udvidet adgang til film, serier og børneindhold: Sammen med mulighed for at downloade indhold til offline brug. Det skriver Recordere.

Hvad koster det?

Med de ekstra funktioner følger også en prisstigning. Viaplay Premium koster 499 kr. om måneden.

Hvis man ønsker at tilføje live-tv-pakken, som inkluderer 16 tv-kanaler såsom TV 2, TV3 og TV3+, stiger prisen til 639 kr. om måneden.

Hvem er det for?

Viaplay Premium henvender sig til den kræsne seer, der ønsker det absolut bedste inden for streaming og sport.

Med denne pakke får man adgang til indhold, der normalt kræver flere forskellige abonnementer, samlet i én løsning.

Om prisen på den nye pakke vil blive modtaget positivt af forbrugerne, vil tiden vise, men Viaplay satser tydeligvis på at tiltrække dem, der ønsker det hele uden kompromiser.