Telia-kunde? Hold øje med dette i toppen af din telefon

Christian Pedersen

23 timer siden

|

23/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du er kunde hos Telia, så venter der vigtige nyheder på din telefon.

Mest læste i dag

Hvis du er en af de 1,9 millioner Telia-kunder i Danmark, er der store ændringer på vej.

Fra næste år vil Telia-navnet gradvist forsvinde fra både din mobilskærm og dine regninger, da teleselskabet er blevet opkøbt af energiselskabet Norlys.

Fremover vil der i stedet stå "Norlys Mobil" i toppen af din telefon og på girokortet, som en del af Norlys' ambition om at styrke deres brand og position på det danske marked.

Fra Telia til Norlys – Hvad betyder det for dig?

Norlys opkøbte tidligere i år Telia Danmarks mobilforretning for et milliardbeløb, og nu kommer de første synlige ændringer for kunderne.

For de fleste Telia-brugere vil denne ændring dog ikke få den store indflydelse på hverdagen.

Netværket, mobilforbindelsen og priserne forbliver de samme, men navnet på både dit mobilabonnement og de fysiske butikker vil blive ændret.

Adm. direktør for Norlys, Claus Flyger Pejstrup, forklarer i et interview med B.T., at navneskiftet er en del af en strategisk plan om at få Norlys-brandet ind i lommerne på danskerne.

”Det er vigtigt for os, at vi får synliggjort Norlys som mobiludbyder og styrker vores position som et stærkt, dansk brand,” udtaler Pejstrup.

Nyt navn på skærmen – men Call Me forbliver det samme

Mens Telia-brandet forsvinder, er der dog én undtagelse.

Lavprisbrandet "Call Me", der også ejes af Telia, vil fortsætte under samme navn og som et selvstændigt brand.

De øvrige Telia-butikker vil dog gradvist blive omdøbt og indrettet under Norlys' navn, hvilket understreger virksomhedens store ambitioner inden for både mobiltelefoni, internet og energi.

Hvad betyder det for fremtiden?

Norlys har store ambitioner om at være mere end blot en teleoperatør.

Med opkøbet af Telia har virksomheden nu både mobil- og energiforretninger i hænderne, og de planlægger at udvide deres produkter yderligere.

Så når du snart ser "Norlys" i toppen af din mobilskærm, ved du, at det ikke blot handler om mobiltelefoni, men om en større strategi for at blive en vigtig aktør i danskernes hverdag.