Telia har fået nok: Nu går det ud over 2 millioner brugere

Christian Pedersen

3 uger siden

|

23/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Telia har fået nok af brugere, der bruger ulovlige streamingtjenester.

Mest læste i dag

Telia har besluttet at tage drastiske skridt i kampen mod ulovlig IP-TV og retter nu skytset mod over 2 millioner brugere i Sverige.

Ifølge teleoperatøren er det blevet et alvorligt problem, at så mange svenskere benytter sig af ulovlige tv-abonnementer, som gør det muligt at streame tusindvis af kanaler for en brøkdel af den normale pris.

Denne praksis er ikke kun et slag mod tv- og filmbranchen, men også et samfundsproblem, der i stigende grad støtter organiseret kriminalitet.

I en pressemeddelelse udtrykker Telia stor frustration over, at Sverige med sine 2,2 millioner brugere af ulovlige tv-tjenester er det værst ramte land i Norden.

For at sætte en stopper for denne udvikling har Telia valgt at tilslutte sig organisationen Nordic Content Protection (NCP), som arbejder målrettet på at forhindre ulovlig streaming og beskytte betal-tv-branchen.

Telia Sveriges administrerende direktør, Anders Olsson, understreger nødvendigheden af at tage hårdere fat på problemet:

"Det er et stort problem for den svenske film- og tv-branche, men også for samfundet som helhed. Mange er desværre ikke klar over, at denne ulovlige praksis understøtter organiseret kriminalitet med enorme summer, der udgør en trussel mod vores samfund," siger Anders Olsson.

Telias beslutning om at styrke indsatsen mod ulovlig streaming er en del af en bredere strategi for at beskytte både industrien og kunderne.

Ved at samarbejde med NCP håber Telia at kunne skabe en mere retfærdig og sikker tv-branche, samtidig med at de sætter en stopper for en praksis, der skader både økonomien og samfundet.