Ny opdatering til iPhone og Samsung: Endelig sker det

Christian Pedersen

4 uger siden

|

16/08/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu går det for alvor løs for Apple og Samsung.

Mest læste i dag

For både iPhone- og Samsung-brugere er der spændende nyheder på vej.

Den nyeste opdatering til smartphones fra de to mest populære mærker på markedet giver nu mulighed for en funktion, som mange har ventet længe på:

Muligheden for at optage telefonsamtaler og få dem transskriberet.

Denne funktion er ikke kun nyttig for dem, der ofte glemmer, hvad der blev sagt under et vigtigt opkald med en ven, en sagsbehandler eller en myndighed.

Det er også en praktisk løsning for dem, der ønsker at gemme vigtige samtaler til fremtidig reference.

For iPhone-brugere vil denne opdatering være tilgængelig på enheder, der kører iOS 18, mens Samsung-brugere også kan se frem til denne nye mulighed.

Funktionen gør det muligt at gemme en lydfil af samtalen direkte på telefonen, og hvis man ønsker det, kan samtalen også transskriberes til tekst.

Dette giver brugerne en nem måde at dokumentere og referere samtaler på, uden at skulle bekymre sig om at tage noter undervejs. Det skriver Presse-fotos.

Lovgivningen varierer

Mens denne nye opdatering er en stor gevinst for mange, er det vigtigt at være opmærksom på de juridiske aspekter ved at optage samtaler.

I mange lande er det ulovligt at optage en samtale uden samtykke fra alle involverede parter.

Dog forholder det sig anderledes i Danmark.

Her er det lovligt at optage en samtale, så længe du selv deltager i den, uden at du behøver informere den anden part.

Med denne opdatering tager både Apple og Samsung endnu et skridt fremad i at levere funktioner, der imødekommer brugernes behov i en digital tidsalder.

For de danske brugere betyder det, at de kan drage fordel af denne praktiske funktion uden juridiske bekymringer, hvilket gør det nemmere end nogensinde at holde styr på vigtige samtaler.