Ny funktion til smartwatches: Huawei revolutionerer kontaktløs betaling

Christian Pedersen

1 uge siden

|

09/10/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dette er aldrig set før til smartwacthes.

Mest læste i dag

Huawei er klar til at tage kontaktløs betaling til et nyt niveau med deres nyeste opdatering til udvalgte smartwatches.

Fra december 2024 bliver det muligt for brugere af Huawei Watch GT 5-serien og Huawei Watch Ultimate Green Edition at betale direkte fra håndleddet uden at skulle bruge smartphone eller pengepung.

Denne nye funktion gør kontaktløs betaling både hurtigere og mere praktisk.

NFC-teknologi bringer enkelhed

Med det kommende softwareopdatering bliver NFC-betaling en realitet for Huawei-brugere. NFC (Near Field Communication) gør det muligt for smartwatches at kommunikere med betalingsterminaler blot ved at holde uret tæt på terminalen.

Betalingerne foregår hurtigt og sikkert gennem Huawei’s Quicko Wallet-app, som allerede er en etableret betalingsløsning på flere Android-enheder. Det skriver Chip.

Fokus på sikkerhed og brugervenlighed

Huawei har lagt stor vægt på sikkerhed i udviklingen af deres nye betalingsfunktion.

En talsmand fra Huawei forklarer, at brugerne kan forvente høj sikkerhed gennem avanceret kryptering og godkendelse direkte på uret.

"Vi ønsker at give vores brugere en hurtig og tryg måde at betale på, uden at gå på kompromis med sikkerheden," lyder det fra virksomheden.

Kompatibilitet og fremtidsudsigter

I første omgang vil funktionen være tilgængelig for Android-brugere, mens iOS-brugere må vente til første halvdel af 2025.

Den nye teknologi vil uden tvivl appellere til teknikentusiaster og sportsudøvere, som allerede er fans af de to modeller.

Med sit elegante design og avancerede funktioner positionerer Huawei sig som en af de førende spillere på markedet for smarte betalingsløsninger.

Med denne opdatering viser Huawei endnu en gang, hvordan de kombinerer teknologi, brugervenlighed og design i deres produkter.