For mennesker med blodtryksproblemer: Nyt Huawei-smartwatch hjælper dig

Christian Pedersen

3 dage siden

|

30/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Dette smartwatch fra Huawei gør livet lettere for folk med blodtryksproblemer.

Mest læste i dag

Huawei er igen på banen med en innovativ løsning til sundhedsovervågning.

Den nye Huawei Watch D2 er en opdateret version af den tidligere succesfulde Watch D, som var verdens første smartwatch med en indbygget blodtryksmåler.

Det, der gør denne nye model speciel, er dens evne til at måle blodtrykket kontinuerligt ved hjælp af et pålideligt system med en oppustelig airbag i armbåndet.

Kontinuerlig blodtryksmåling

Watch D2 tager et skridt videre end sin forgænger ved at tilbyde kontinuerlig blodtryksmonitorering.

Med en medicinsk godkendt teknologi overvåger den dit blodtryk gennem hele dagen, hvilket gør det muligt at opdage afvigelser tidligt.

For personer, der lider af forhøjet blodtryk, er dette en særlig vigtig funktion, da de kan få alarmer, når deres værdier afviger fra normalen.

Udvidede sundhedsfunktioner

Udover den avancerede blodtryksmåling indeholder Huawei Watch D2 også typiske smartwatch-funktioner som fitness-tracking og kropsscanning.

Et nyt sensor-system gør det muligt at få en detaljeret oversigt over kroppens tilstand, herunder stressniveau, puls og iltmætning i blodet.

Det betyder, at brugerne kan holde øje med både deres fysiske sundhed og generelle velbefindende med én enhed. Det skriver Giga.

Lang batterilevetid og moderne design

Huawei har ikke kun forbedret funktionerne, men også designet. Watch D2 kommer med et moderne og elegant udseende, der gør den mere tiltalende i hverdagsbrug.

Uret har en imponerende batterilevetid på op til syv dage, hvilket betyder, at det overgår mange af sine konkurrenter som Apple og Samsung, der ofte skal oplades hyppigere.

Pris og tilgængelighed

Huawei Watch D2 er kompatibel med både Android og iOS, og den vil være tilgængelig i to farver fra den 25. september 2024 til en pris på omkring 2900 kroner.

Dette gør den til et seriøst valg for dem, der ønsker et omfattende sundhedsværktøj på håndleddet.

Huawei fortsætter med at udvikle teknologi, der ikke kun gør livet smartere, men også sundere, hvilket gør Watch D2 til et godt valg for alle, der har brug for løbende blodtrykskontrol.