Denne Windows 11-opdatering kan du umuligt sige nej til

Christian Pedersen

4 dage siden

|

29/09/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Denne opdatering til Windows 11 har virkelig noget godt at byde på.

Mest læste i dag

Microsoft er kendt for at give brugerne mulighed for selv at vælge, hvornår de vil opdatere deres systemer, men denne gang gør teknologigiganten noget anderledes.

Hvis du stadig kører en ældre version af Windows 11, vil Microsoft nemlig tvinge dig til at opgradere til en nyere version – og det sker snart.

Obligatorisk opdatering til Windows 11 23H2

Brugere, der stadig benytter Windows 11 version 22H2 på enten Home eller Pro-udgaven, skal nu opgradere til version 23H2.

Denne opdatering blev oprindeligt frigivet i 2023, og Microsoft har gjort det klart, at det er nødvendigt for at holde enhederne beskyttet og produktive.

Opdateringen vil blive påtvunget for at sikre, at brugerne modtager de nødvendige sikkerheds- og funktionsopdateringer.

Ifølge Microsoft skyldes opdateringen, at den nuværende version af Windows 11 snart når enden af sin servicetid, og det betyder, at den ikke længere vil modtage sikkerhedsopdateringer.

Det er afgørende for Microsoft, at brugerne opdateres til en nyere version, så deres enheder fortsat er sikre og beskyttet mod de nyeste trusler. Det skriver Forbes.

Hvorfor denne opdatering er vigtig

Microsoft understreger, at formålet med opdateringen er at beskytte brugerne.

Hvis man forbliver på en ældre version af Windows, kan man miste adgang til kritiske opdateringer, der beskytter mod sikkerhedstrusler.

Opdateringerne til version 23H2 vil blive påtvunget inden udgangen af 2024.

Selvom der er en større opdatering på vej – Windows 11 version 24H2 – har Microsoft valgt at påtvinge 23H2-opdateringen først.

Denne opdatering vil sikre, at brugerne forbliver beskyttede, indtil den næste store version frigives senere i efteråret.

Windows 11 version 24H2 på vej

Den kommende store opdatering, Windows 11 version 24H2, forventes at bringe flere nye funktioner, men den er endnu ikke officielt lanceret.

For nuværende vil de fleste brugere altså blive opdateret til version 23H2, indtil den næste store opdatering lander.

Hvis du stadig kører en ældre version af Windows 11, kan du derfor se frem til en automatisk opdatering i de kommende dage.