Norlys med ny funktion: Samtlige kunder kan gøre brug af den

Christian Pedersen

8 uger siden

|

21/07/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Start med at bruge denne funktion allerede i dag.

Mest læste i dag

Norlys har lanceret en ny funktion i deres tv-app, Norlys Play, som vil give seerne en forbedret oplevelse, når de følger med i live sport.

Funktionen introducerer live kampstatistik, der præsenterer vigtige data direkte under kampene.

Forbedret seeroplevelse

Med denne nye funktion kan seerne nemt følge med i, hvilken hold der har størst boldbesiddelse, antallet af afslutninger på mål, og hvordan det aktuelle resultat påvirker stillingen i ligaen. Det skriver Norlys.

Alt dette uden at fjerne blikket fra skærmen.

Dette giver et fuldt overblik over kampens gang og taktiske udvikling, hvilket gør det nemmere og mere overskueligt at følge med i sportens nuancer.

Relevante data til seerne

Under kampene kan kunderne vælge mellem flere faner med forskellige statistiksider, så de altid har adgang til de oplysninger, der er mest relevante for dem.

Dette gør det muligt for seerne at få en dybere forståelse af kampens dynamik og de taktiske ændringer, der sker undervejs.

Tilgængelig for alle Norlys-kunder

Den nye statistikfunktion er tilgængelig for alle Norlys-kunder, der bruger Norlys Play-appen.

Funktionen vil også løbende blive udvidet til at omfatte kampe i andre ligaer, der vises på Norlys’ kanaler.

Sune Nabe Frederiksen, direktør for Norlys’ digitale forretning, udtaler, at dette tiltag skal give kunderne en mere engagerende og nærværende oplevelse, når de følger deres favorithold.

Udvidelse til andre sportsgrene

Norlys undersøger allerede muligheden for at implementere lignende funktioner for andre sportsgrene og events, hvilket kunne give endnu mere værdi til deres kunder.

Dette tiltag viser Norlys' engagement i at levere den bedste seeroplevelse til deres kunder.

Platforme og tilgængelighed

I første omgang er den nye statistikfunktion tilgængelig på Google TV, iPad og Android-tablets.

Norlys arbejder på at udvide funktionen til flere platforme, herunder Apple TV og Samsung TV, så endnu flere kunder kan få glæde af de nye muligheder.

Med denne opdatering tager Norlys endnu et skridt mod at forbedre deres digitale tjenester og levere en bedre oplevelse for deres kunder.

Det bliver spændende at se, hvordan denne nye funktion vil blive modtaget, og hvilke yderligere forbedringer Norlys har i støbeskeen.